ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Franks City Trips #1: Urban karpervissen in Alkmaar

De mannen van Trakker hebben een nieuwe serie op hun YouTube kanaal, namelijk ‘Franks City Trips’. Een serie waarin Frank van Schaik verschillende steden in Nederland afgaat om een karper te vangen. In het eerste deel gaat hij op pad met Bas, ze gaan urban karpervissen in Alkmaar. Bekijk de video hieronder!


Team van Trakker aan het woord: In deze serie gaat Frank van Schaik in verschillende steden in Nederland vissen. De eerste aflevering vindt plaats in Alkmaar waarin hij samen met Bas van der Werff verschillende “urban” stekken bevist.

Urban karpervissen
Beide mannen wisten een mooie karper te vangen…
Karpervissen
… Urban karpervissen in Alkmaar!

Alhoewel het eind februari is en de temperaturen ’s nachts nog vaak onder het vriespunt komen, lukt het beide mannen toch nog om wat vissen te vangen, al gaat dat natuurlijk niet vanzelf. Allerlei tactieken worden uit de kast getrokken en verschillende stekken en watertypes worden aangevoerd en bevist. Uiteraard komt er naast de uitleg over de wintervisserij en tactieken ook de nodige humor voorbij.

Video

Vervolg

Verder gaat Frank nog naar Amsterdam, Den Haag en Utrecht. Mocht jij nog een mooie stad weten waarin Frank zeker nog eens moet gaan vissen, laat dat dan weten in de reacties op YouTube en wie weet wordt in jouw thuisstad ook een toffe video opgenomen!

Veel kijk plezier! We horen graag wat jullie van deze nieuwe serie vinden. Vergeet niet te liken & te abonneren 😉

Trakker Team Benelux


Meer video’s van de mannen van Trakker? Neem dan een kijkje op hun YouTube kanaal!

Bekijk ook