ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

DOCU: 25 jaar Pro Line – Een kijkje achter de schermen

In 2021 bestond de oer-Hollandse aasfirma Pro Line maar liefst 25 jaar. Een mijlpaal voor eigenaar Koos en zijn crew. Het was dan ook een goede reden voor KWO om langs te gaan bij dit veelzijdige bedrijf voor een kijkje achter de schermen!

Al ruim 25 jaar rollen er dagelijks honderden kilo’s boilies uit de machines bij Pro Line.

Video

Bekijk hieronder het bezoek van Michiel Pilaar met cameraman Robin Bulters. Zij spraken met directeur en oprichter Koos Megens, marketing & sales manager Thomas van Gestel en allround strijder Teun van der Laar. Je krijgt in deze video niet alleen een interessant ondernemersverhaal te horen maar ook een kijkje in de aasfabriek van Pro Line!

Winactie: BBQ & Squid aaspakket én een Light Weight boot

Om het 25 jarig bestaan wat extra glans te geven hebben de mannen van Pro Line een dikke winactie georganiseerd! Dit kun je winnen: een aaspakket van €500,- (van de nieuwe BBQ & Squid boilie) én een Light Weight 1.6m rubberboot (€495,-)! Twee prijzen, twee winnaars. Hoe doe je mee?

Stap 1: ga naar de Pro Line Facebookpage, klik hier.
Stap 2: DEEL de video naar je eigen tijdlijn.
Stap 3: volg Pro Line op Facebook.

Over een weekje maakt Pro Line de winnaars bekend!

Een dik aaspakket én een Light Weight bootje: de mannen van Pro Line zijn in een gulle bui 😉

Veel succes met de winactie. Bekijk het complete assortiment van Pro Line in de catalogus en houdt hun Facebook– en Instagrampagina in de gaten voor de laatste nieuwtjes!

KWO Redactie

Bekijk ook