Dit is de nieuwe D-LUX range van GRADE!

De meest praktisch, innovatieve en comfortabele luggage op de markt? Na een lange periode van ontwikkeling en fieldtesten is de nieuwe range nu verkrijgbaar op de markt, dus tijd om alle items aan jullie voor te stellen!


In de onderstaande video bekijkt Michiel Pilaar verschillende items uit de D-Lux range. Ben je dus nog op zoek naar nieuwe luggage, bekijk dan zeker de video.

High-end luggage range

De mannen van GRADE aan het woord: De gloednieuwe high-end D-LUX luggage range is gelanceerd! En met deze range brengen we ‘next level’, praktische, innovatieve karper luggage op de markt.

Bekijk snel de video!

Grade D-Lux Carryall

Deze carryalls blinken uit als het gaat om praktisch gebruik en ontwerp. Deze multifunctionele tas is uitgerust met een vaste bivvy-tafel waarmee je rechtstreeks vanuit de tas kunt ‘knopen en vissen’. Binnenin is de hardcover voorzien van handige features voor bijvoorbeeld PVA- of ‘boom’ kokers, rigs, hoofdlampje of een ontvanger. Daarnaast is de nieuwe D-lux serie volledig modulair en combineerbaar met verschillende andere Grade tassen in deze serie.

Multifunctionele tas die is uitgerust met een vaste bivvy-tafel.

Grade D-Lux Compact Backpack

Ideaal voor de kortere sessies of wanneer je mobiel wilt blijven tijdens je vissessie. In deze compacte rugzak kun je alle essentiële spullen kwijt die je nodig hebt voor korte sessie. Voorzien van gemakkelijk toegankelijke vakken en deze rugzak heeft een speciaal ontworpen zachte pedding zodat je de tas zeer comfortabel kunt dragen. De rugtas opent als de Carryall en is tevens uitgerust met een vaste bivvy-tafel waarmee je rechtstreeks vanuit de tas kunt ‘knopen en vissen’.

Een compacte rugzak voor korte sessies.

Binnenin is de deksel voorzien van handige features voor bijvoorbeeld 2 PVA- of ‘boom’ kokers, rigs, hoofdlampje of een ontvanger en een compartiment om uw essentiële uitrusting of hooklinks op te bergen. Naast deze eigenschappen is het ook mogelijk om te combineren met magnetische producten zoals; bivvy verlichting en de Grade Hook Holder. De rugzak is modulair met de meeste andere tassen in de D-lux serie.

Grade D-Lux Sessionbag

De Session Bag is de perfecte tas voor iedere sessie. In deze tas kun je rigs, essentiële endtackle, tools, leaders en twee potten pop-ups moeiteloos kwijt. Ideaal is het kleine speciale afsluitbare vak om al je lood veilig op te bergen. Met deze tas ben je goed voorbereid voor iedere sessie en klaar om er op uit te gaan.

De perfecte tas voor iedere sessie.

Wil je nog nog meer informatie over de andere luggage uit de D-Lux range? Klik dan hier!

Team Grade


ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook