Dit is de favoriete tent van Mark Hofman

Snel op te zetten, licht van gewicht en super sterk; de Nash Titan Hide! Inmiddels vist Mark Hofman al een aantal jaar met deze bivvy en in deze video legt hij hij uit waarom het zijn favoriet is.


Meer informatie over de Titan range

Team van Nash Tackle aan het woord: Al sinds 1992 is de Titan Bivvy een icoon en favoriete keuze van duizenden karpervissers. Met zijn reputatie van kracht, mobiliteit, hoogwaardig materiaal en ontwerp, heeft de Titan de tand des tijds doorstaan. En nu, met het nieuwste model, blijft hij trouw aan zijn iconische naam.

De legendarische Nash Titan Bivvy.

Verschillende uitvoeringen

De Titan Bivvy is beschikbaar in verschillende uitvoeringen om aan al jouw wensen te voldoen. Kies uit de T1/ T2 standaard groene versie voor een tijdloze uitstraling, of ga voor de T1/ T2 Pro/ Camo Pro ontwerp voor een stijlvolle camouflage-look.

De Titan Bivvy staat als een huis!

Comfort en gemak

Een van de opvallende kenmerken van de Titan Bivvy is de hogere inloop/ ingang, die het buigen bij het betreden en verlaten van de bivvy vermindert. Dit zorgt voor meer comfort en gemak, vooral tijdens natte weersomstandigheden. Daarnaast kun je de ramen van binnenuit openen en sluiten, waardoor je naar buiten kunt kijken zonder de bivvy te verlaten, zelfs als het regent. Je blijft beschermd tegen de elementen terwijl je geniet van het uitzicht op jouw visplek.

Ideaal voor de warme zomerdagen.

Extra bescherming

Voor degenen die extra bescherming tegen insecten en condensatie wensen, biedt de Pro-versie van de Titan Bivvy een mesh capsule. Deze volledig afgesloten eenheid vermindert de kans op insecten in de bivvy en helpt condensatie te verminderen waardoor jouw comfort en viservaring worden verbeterd.

Volledig afgesloten om insecten buiten te houden.

Voor de standaardversie wordt de Titan Bivvy geleverd met een interne, damp remmende ‘vapour shield’, dat condensatie tot een minimum beperkt. Je kunt vol vertrouwen genieten van jouw tijd aan het water wetende dat jouw bivvy is ontworpen met comfort in gedachten.

Ontworpen met comfort in gedachten.

Voorraad in de winkels

En er is goed nieuws! Dit geweldige product is nu goed op voorraad bij de winkeliers. Mis deze kans niet om een legendarische Titan Bivvy aan jouw uitrusting toe te voegen. Kies voor de bivvy die de tand des tijds heeft doorstaan en vertrouwd wordt door duizenden karpervissers wereldwijd. Kies voor de Titan Bivvy en ervaar het verschil zelf.

Kies jij ook voor de Nash Titan?

Bezoek onze website of ga naar jouw dichtstbijzijnde dealer om vandaag nog een Titan Bivvy te bemachtigen. Wees er snel bij, want deze legendarische bivvy‘s vliegen de deur uit.

Nash Tackle


Klik hier om de dichtsbijzijnde Nash dealer te vinden.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook