Deze tent zet je binnen 30 SECONDEN op: de Camo Compact Spider van Solar

Licht van gewicht, SUPER stabiel, binnen 30 seconde staat die op en hij ziet er super gaaf uit… Dat trok natuurlijk gelijk onze aandacht, dus besloot Marco deze Compact Spider eens van dichtbij te bekijken. Benieuwd of die echt zo snel op te zetten? Bekijk dan deze video.


Na het succes van de Compact Spider Bivvy, besloten het team van Solar Tackle een camouflage versie te introduceren. De ‘looks’ van deze tent vielen gelijk op, een keer wat anders dan ‘legergroen’. Marco Nap neemt ‘m in deze video mee naar de waterkant, bekijk dus zeker verder.

Video

Over de Camo Compact Spider Bivvy

Solar Tackle aan het woord: Niet alleen compact en licht van gewicht, hij is ook super stabiel; het perfecte onderkomen voor aan de waterkant. Ontwikkel met een Cam-Lock framesysteem waardoor elke framepoot onafhankelijk verstelbaar is (om het doek te spannen). Hierdoor heb je de perfecte opstelling, zelfs op oneffen ondergrond.

Compact en licht van gewicht…
… en daarnaast ziet die er super gaaf uit!

In minder dan 30 seconden zet je deze bivvy al op! De SP Spider Compact maakt gebruik van een vierkant achterprofiel om de interne ruimte te maximaliseren, waardoor een compacte maar verrassend ruime tent ontstaat.
Een andere primeur is de toevoeging van onze Mag-Loc-gespen voor het naar achteren rollen van de zijkanten en PermaVent (raam) aan de achterkant. Deze staan ​​ook op het voorpaneel (apart verkrijgbaar), met een heavy-duty inritsbaar grondzeil en een volledig Mag-Loc mozzie-mesh front apart verkrijgbaar.

Door dit Cam-Lock systeem kan de bivvy snel opgezet worden.
Iedere ‘poot’ is verstelbaar om de perfecte opstelling te creëren.

De SP Spider Compact is ontworpen als een modulair systeem, om betaalbaarheid in het achterhoofd te houden en om elke visser in staat te stellen de Spider Compact aan te passen aan zijn eisen en behoeften. Stormstokken zijn inbegrepen, grondzeilen en invulpanelen worden apart verkocht.

Voor meer informatie kijk je op de website van Solar Tackle.

KWO Redactie

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook