Deze drie WARMTEPAKKEN gaan we met elkaar vergelijken!

We weten allemaal hoe belangrijk het is om jezelf warm te houden. Een goed warmtepak is dan ook een hulpmiddel dat ervoor kan zorgen dat je het langer volhoudt aan de waterkant. Maar wat is goed en wat zijn de verschillen? Nou, dat gaan de mannen in deze video vertellen!


Zijn Marco Nap en Michiel echte #wintervissers? De meningen hier op kantoor zijn verdeeld ;-). Toch hebben ze allebei een hekel aan kou én daarom dragen ze in de wintermaanden graag een (goed) warmtepak.

In de video bekijken we de warmtepakken van Nash, Grade en Trakker!

Video

Twee pakken die je wel in iedere (web)winkel kan vinden, zijn de welbekende van Nash en Trakker. Maar… de mannen van Grade hebben dit jaar ook een nieuw model op de markt gebracht die het bekijken zeker waard is!

#1: Trakker CR 3 Piece Winter Suit 2023

Het team van Trakker heeft haar “oude” warmtepak volledig opgefrist voor het seizoen 2023. De eerste aanpassing is de volledige kakikleur, maar hij biedt nog steeds zijn unieke, driedelige lagensysteem. Echter heeft het pak nu een nog beter geïsoleerd jack, een interactieve fleecevoering met rits en een volledige bib-and-brace bodem.

Warmtepak van Trakker die voor 2023 in een nieuw ‘jasje’ is gestoken.

Dit warmtepak kan in de koudste maanden volledig worden gebruikt, de fleece laag kan worden verwijderd voor de warmere dagen én voor meer comfort aan de waterkant. Alle zakken zijn daarnaast met fleece gevoerd voor extra warmte, met ritssluiting. Kortom, een drie-delig pak voor ultieme prestaties en veelzijdigheid!

#2: Kevin Nash Arctic Suit NEW

De Nash liefhebbers kunnen nu echt volledig in stijl langs het water zitten met alle kwaliteitsmaterialen van Nash. Dit warmtepak draagt comfortabel is uiteraard waterdicht, ademend en heerlijk warm. De naden van het Kevin Nash Arctic Suit zijn dubbel getaped. En aan iedereen is gedacht want dit vispak is leverbaar in alle maten (ook kindermaten).

Comfortabel, ademend en lekker warm.

#3: Grade Layered 3 Piece Thermal Suit

De pasvorm is speciaal ontworpen om aan de behoeften en voorkeuren van elke visser te voldoen. En dus is het mogelijk om de ‘bib-n-brace’ afritsbaar te maken tot een ‘normale’ broek, de keuze is aan jou! De buitenjas en broek zijn met Taslon gecoat en waterdicht tot een hydrostatisch vermogen van 5000 mm, wat simpelweg betekent dat je de hele herfst en winter beschermd bent tegen regen en lage temperaturen.

De naden zijn geseald waardoor vocht echt geen kans krijgt, daarbij is de two-tone kleur stelling een ware ‘eyecatcher’ voor elke karpervisser. Bekijk of bestel ‘m hier!

KWO Redactie


Volgende week bekijken we onderkleding en accessoires, houd daarvoor onze website in de gaten!

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook