Deze beursdeals scoor je bij Team Outdoors

Ondanks de mannen van Team Outdoors niet aanwezig zijn in Den Bosch, hebben ze wel een aantal toffe beursdeals voor je klaarstaan. Zo scoor je hoge kortingen op nagenoeg het complete assortiment! Daarnaast staat er in de winkel ook een verrassing voor je klaar… Lees hieronder verder!


Team Outdoors aan het woord: Yes! Dé karperbeurs van Europa komt naar Den Bosch toe, we hebben er even op moeten wachten maar dan openen toch de deuren van de Brabanthallen zich op 20 januari.

Hoge kortingen

Gelukkig profiteer je dit weekend van vrijdag 20 januari tot en met maandag 23 januari van hoge kortingen bij Team Outdoors op nagenoeg het complete assortiment. Daar houdt het niet mee op want voor iedereen wie op vrijdag 20 en zaterdag 21 januari langskomt staan er een aantal goodies klaar! De winkel van Team Outdoors is op slechts 35 minuten van de Brabanthallen af. Met de hoge kortingen en veel voorraad is het zeker de moeite waard om langs te komen!

Na Carp Den Bosch nog niet “uitgeshopt”? Ga dan langs bij Team Outdoors.

De nieuwe Trakker 100T, ruim op voorraad!

Er zijn een aantal nieuwe items aanwezig zoals de nieuwe Trakker Tempest Brolly 100T Aquatexx EV. De meest populaire brolly is voor 2023 in een nieuw Aquatexx jasje gestoken. Met zijn hoogte van 150 centimeter is hij maar liefst 25 centimeter hoger dan zijn kleinere broertje: de 100 Brolly Aquatexx EV. Hierdoor voelt de nieuwe 100T Aquatexx een stuk ruimer aan. Grote voordelen van deze maat zijn beter zicht op het water, meer ruimte om op je stoel of bed te zitten en niet meer met je hoofd tegen het doek te stoten. De Tempest range staat bekend om drie dingen: snel om op te zetten, een fantastisch doek en een veelvoud aan opties en accessoires.

Deze topper is direct uit voorraad leverbaar en nu dik afgeprijsd! Mocht je nog twijfelen, kom dan langs in de winkel. Alleen dit weekend staat de nieuwe 100T opgezet in de winkel, dus kom snel langs en check de nieuwe 100T!

De beste deals voor jouw beste visseizoen ooit

Niet alleen zijn er nieuwe items maar ook is er ontzettend veel voorraad van je favoriete merken! Van tenten van Trakker en luggage tot hengels, molens, aas en end tackle. Alles om jezelf goed voor te bereiden voor jouw aankomende visjaar vind je in onze (web)shop! Scoor nieuwe molens van Shimano met een hele dikke korting en vul je tackle box aan voor het nieuwe seizoen met RidgeMonkey, Korda, Fox of PB Products.

Alles om jezelf goed voor te bereiden voor jouw aankomende visjaar vind je in de (web)shop van Team Outdoors!

Nog een nieuwe fishfinder nodig? Ook Lowrance, Raymarine en Garmin zijn afgeprijsd wacht niet langer en sla nu je slag! Shop alles voor het nieuwe visseizoen hier!

Kom langs in de winkel of shop online.

Team Outdoors


Klik hier om naar de website te gaan zodat je snel een kijkje kunt nemen tussen alle beursdeals.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook