De meest recente aankopen van Mark Hofman

Online shoppen, we doen het allemaal. Zo heeft Mark recent nog zijn tacklebox aangevuld bij Carpworld.com met nieuwe end-tackle items. Items die het bekijken zeker waard zijn! Neem hieronder dus snel een kijkje.


Mark aan het woord: Ik wil jullie een “klein” kijkje geven in mijn tacklebox. Regelmatig bestel ik nieuwe producten online die ik interessant vind en wil uitproberen. De laatste tijd bestel ik steeds vaker bij Carpworld.com. Deze zaak word gerund door karpervissers en daarom hebben ze een uitgebreid assortiment met merken. Hieronder vind je vijf items die ik recent besteld heb.

Wat zit er allemaal in Mark zijn tacklebox?

#1: PB Products Bungy Elastiek

Op Carp Den Bosch werd ik door mijn vismaat Harald geïnspireerd om eens met ‘bungy rigs‘ aan de slag te gaan. Hij is er sterk van overtuigd dat het hem een hoop extra vissen oplevert. Harald vangt elk seizoen meer dan genoeg mooie vissen, dus wie ben ik dan om dat in twijfel te trekken! Hij knoopte het elastische deel van de rig met de bungy elastic van PB Products. Ik moet er zelf nog mee aan de slag gaan en zal met jullie mijn bevindingen delen. Je kunt trouwens ook de kant-en-klare versie bestellen, wellicht wat handiger!

#2: Gardner Covert Dark Mugga Hooks

In mijn pop-up rigs vind ik het nog weleens leuk te experimenteren met verschillende types haken. Door de jaren heen heb ik veel haken geprobeerd en deze haak van Gardner zit nu standaard in mijn tacklebox. Vooral in een multi-rig komt hij goed tot zijn recht. Ik kies deze haak voornamelijk tijdens omstandigheden waar ik wat steviger moet drillen, bijvoorbeeld tussen het wier. Maat 6 gebruik ik in Nederland en als ik in Frankrijk op wat grotere karpers vis, pak ik vaak een maat 4. Bekijk ‘m hier op de website.

Deze haak standaard in de Tacklebox van MH!

#3: Curved Kickers

Ik vis op al mijn rigs wel een line-aligner en voor het gemak kies ik voor kant-en-klare. Deze zijn in mijn ogen meer dan prima, dus waarom moeilijk doen en stomen? Sinds vorig jaar ben ik wat gaan experimenteren met langere line-aligners. Je creëert dan een soort bananen rig. De reden was dat mijn haak een stuk beter in de bek haakte toen ik op een stuk rivier viste. Thinking Anglers is zo’n merkje wat je bij Carpworld.com terugvindt en daar zag ik een tweetal mooie line aligners. Het gaat dan om de Curved Kicker en de Noodle Kicker. De Noodle heb ik nog niet veel gebruikt, de curved vind ik in ieder geval al wel top!

#4: High Glow Markers

Elk seizoen start je met een tas vol markers en aan het einde van het jaar vraag je je af waar ze gebleven zijn! Ik kan niet genoeg markers hebben. Daarmee kan ik namelijk een stek goed in kaart brengen en vanaf de kant zien hoe bijvoorbeeld plateau’s en taluds lopen. Ik heb dus even een verse lading markers aangeschaft voor komend seizoen. Het voordeel van deze jongens is dat ze oplichten als je er met een licht op schijnt. Ideaal dus tijdens nachtelijke avonturen! Haal ze hier.

Verpakt per twee voor slechts €6,99.

#5: Pole Position Tungsta Flex 30lb

Vorig seizoen viste ik vrij grof tijdens mijn rivieravonturen. Een sterk gecoat onderlijn materiaal is dan een must. De coating geeft net wat bescherming en vermindert het risico op in de war gooien. Een lekker gecoat onderlijn materiaal vind ik de Tungsta Flex van Pole Position. Betrouwbaar en fijn om mee te knopen. Ik heb al tegen de jongens daar gezegd dat ik hem liever op een kleiner rolletje zou zien, maar ik denk niet dat ze naar mijn luisteren ;-).

Betrouwbaar en fijn om mee te knopen.

Voor nu ben ik weer even voorzien en klaar voor het voorjaar! Overigens kan ik je Carpworld.com echt aanbevelen. De bestellingen gaan super snel, ze hebben een mooi assortiment voor je klaarstaan en de jongens hebben echt verstand van karpervissen. Als je dus vragen hebt, aarzel niet!

Vangze,

Mark


Bekijk hier het complete assortiment van Carpworld.com.

ONDER ANDERE VERKRIJGBAAR BIJ:

Bekijk ook