BREAKING: Wereldrecord BTW karper gevangen door een vrouw

Nog geen 24 uur geleden zagen we een bijzonder bericht voorbij komen op de Facebookpage van Euro Aqua. De állergrootste karper die ooit door een vrouw gevangen werd kwam daar op de kant! Het gewicht? Maar liefst 41 kilo!


Ongeveer 180 kilometer ten Zuid-Oosten van Wenen, aan de oevers van het Hongaarse Balatonmeer, vind je één van de meest omstreden betaalwaters uit de karperscène: Euro Aqua. Dit water is slechts 11 hectare groot, maar zit afgeladen met karpers die tot een onwerkelijk formaat zijn doorgegroeid.

Een vis van meer dan 40 kilo vasthouden valt niet mee!

Euro Aqua is voor Jacqueline Horvath geen onbekend water. Haar vader is immers de eigenaar! Tot op heden wist ze al enkele indrukwekkende vissen te vangen, maar een échte buffel ontbrak nog van de lijst (althans: een buffel voor Euro Aqua maatstaven).

Over een flinke lap vlees gesproken…

Het wereldrecord

Maar dan, op woensdag 13 november 2019, gebeurt het. Na 22 jaar vissen krijgt Jacqueline het voor elkaar: een karper van meer dan 40 kilo! Ondanks dat dit een vis is die op een betaalwater is gevangen, blijft het indrukwekkend om te zien. Jacqueline, van harte gefeliciteerd met deze droomvis!

WAT. EEN. UNIT!

Bekijk ook