BLACK FRIDAY DEALS: kortingen en topdeals bij Hengelsport van de Ven!

In hartje Dordrecht wordt Black Friday zeker niet overgeslagen. Bij Hengelsportzaak van de Ven kun je deze week namelijk profiteren van mooie kortingen en regelrechte TOPDEALS. Lees snel verder en sla je slag!


Hengelsportzaak Van de Ven: Het zal je vast niet ontgaan zijn: BLACK FRIDAY is weer in aantocht! Ook wij stunten weer flink met Black Friday! En dat is niet het enige mooie wat we te vertellen hebben. We vieren namelijk ook nog eens de lancering van onze nieuwe webshop! Dagelijks zijn we hard bezig om nieuwe artikelen toe te voegen aan het assortiment. Deze breidt zich dan ook iedere dag uit. Komt dat even goed van pas met de topdeals die in aantocht zijn!

Bij Van de Ven scoor je op Black Friday mooie kortingen én geweldige topdeals!

Korting pakken

Je scoort tijdens de actiedagen van 22 tot en met 30 november standaard 20% korting op alles uit ons assortiment. Op Black Friday komen daar nog eens geweldige topdeals bij. Wat dacht je van een Pro Line rubberboot of elektromotor? Een 180 Lightweight voor €429,-, of het grotere broertje (een 200 Lightweight Wide) voor €499,-! Optioneel is de Trolling Motor 45lb voor slechts €239,-. Reden genoeg om eens in onze vernieuwde webshop te koekeloeren.

Een kwalitatief hoogwaardige rubberboot van Pro Line voor een scherpe prijs. Wat wil je nog meer?

RidgeMonkey deals

Kom niet zonder stroom te zitten met de handige powerbanks van RidgeMonkey. De 42150mAh versie bieden we nu aan voor €169,- en de 77850mAh voor €239,-. Prima prijzen voor een berg aan power! Overigens hebben we ook de Markapole markerkit scherp afgeprijsd: nu €49,99!

Power genoeg met de handige powerbanks van RidgeMonkey!

Prologic beetmelder set

Zonder een goede set beetmelders wordt het lastig karpervissen. Met dat in gedachten hebben we de prijs van de Prologic C-series beetmelder set verlaagd van € 129,99 voor € 79,99. Zorg ervoor dat je er als de kippen bij bent!

Haal extra voordelig een setje beetmelders in huis.

Solar rodpods

Wie het over Solar heeft, heeft het over topkwaliteit. Uiteraard hangt daar wel een prijskaartje aan vast. Profiteer deze Black Friday dan ook van 30% korting op de Solar P1 rodpods. IJzersterk en stijlvol materiaal voor een hoop minder geld!

Flinke korting op de welbekende rodpods van Solar!

Zo, dat waren enkele voorbeelden van topdeals die je deze week én op Black Friday zelf zeker niet mag missen. Zien we je terug in de winkel of onze gloednieuwe webshop?

Tot dan!

Hengelsportzaak van de Ven


Houd de Instagram– én Facebookpagina van Hengelsportzaak van de Ven in de gaten voor nog meer topdeals, leuke info én nuttige video’s!

Bekijk ook