ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Balkan video: Piet Vogel & Ray Abels op bakkenjacht

Zou jij uit je dak gaan als je een Sloveense BAK van bijna 30kg zou vangen? De fanatieke Ray Abels en Piet Vogel van Baitsolutions maakten het afgelopen voorjaar mee tijdens een heerlijke karpertrip naar een populair water in de Balkan. Tijdens de sessie kwamen de vissen niet vanzelf, maar we weten: hoe harder je ervoor hebt moeten werken… hoe meer voldoening het geeft!

Wát een omgeving om de lijnen nat te maken! #topkwaliteit

In de video die jullie hieronder kunnen bekijken nemen Piet en Ray jullie mee op avontuur en delen ze de hoogte- én dieptepunten van deze trip. Uiteraard ontbreken tips & tricks niet én is er ruimte voor een flinke dosis humor! Veel kijkplezier!

Om jullie nog wat extra enthousiast te maken droppen we hieronder nog wat pics:

Een brute veertiger voor Piet.
Een fraai stekkie welke een aantal schitterende karpers opleverde!
Schubs als deze gaan niet snel vervelen!

Meer van Piet Vogel

Voor meer moois van Piet volg je hem op Facebook. Inmiddels is Piet ook actief op Instagram. Voor de items die in de video voorbij zijn gekomen check je de Baitsolutions webshop. Benieuwd naar de video’s die Piet zelf maakt? Check dan de 50 movies die hij op zijn YouTube kanaal heeft geplaatst.

Voor de interviews van Michiel met Piet bekijk je de serie pagina.

Klik hierrr om alle XXL interviews terug te kijken. Inmiddels hebben we flink wat gave namen voor de camera gehad. Wat dachten jullie van: Ernesto Kamminga, Mark Pansar, Alijn Danau, Thomas van Gestel en Marco Hazenberg.

Stay tuned,

KWO Redactie

Bekijk ook