Alle KWO bloggers

Zie hieronder een overzicht van alle KWO ‘Bloggers’. Klik op de foto of op de naam om alle blogs van deze karpervisser te bekijken. Veel leesplezier!

ad-brak

AD BRAK
Een jaar of vijf geleden ben ik een cateringbedrijf gestart en dit loopt goed. Eindelijk een beetje grip op mijn eigen rooster. Hierdoor kon m’n hobby en passie ook weer behoorlijk groeien en bloeien.


arjen-lans1

ARJEN LANS
Ik omschrijf mezelf als een prutser, maar ook een dromer. soms ontzettend gedreven, een natuurliefhebber en iemand die probeert wars te zijn van wat de goegemeente aan maatstaven hanteert.


boudewijn-margadant-boustails-1

BOUDEWIJN MARGADANT
Boudewijn Margadant is bekend onder de blognaam Boustails. Sinds jaar en dag vermaakt hij de mensen met zijn vis avonturen. De karpers en snoeken zijn niet veilig voor hem in de regio Amterdam!


chris-vanhaute

CHRIS VANDENHAUTE
Chris Vandenhaute is een allround visser die overal al gevist heeft. Van Rainbow tot de kleinste circuitwateren. In zijn blog ‘Belgische Brouwsels’ gaat hij ons hier alles over vertellen.


dennis-willemsma

DENNIS WILLEMSMA
BAM! Dat is een lijfspreuk van Dennis Willemsma, deze fanatieke Fries kent maar één stand en dat is: vol gas. Zijn leven is chaotisch maar het karpervissen in een mooie leidraad.


dutch-carp-addict

DUTCH CARPADDICT
Dutch Carpaddict zijn inmiddels wel bekend van hun vette filmpjes. In deze blog gaan de mannen ons meenemen in hun visserij en uiteraard speelt film hierin een grote rol.


giovanni-vanhooren

GIOVANNI VANHOOREN
Mister Monkey Giovanni Vanhooren is karpervisser en journalist. Beleving, passie, fotografie en een eigen koers zijn trefwoorden die hem passen. Als blogger zal hij de bezoekers van KWO meenemen in zijn wereld aan de waterkant tot achter zijn Mac op ’the office’.


jeroen-helfferich

JEROEN HELFFERICH
Jeroen Helfferich is een Zeeuwse gedreven visser die zijn gezinsleven combineert met ‘hardcore’ karpervissen in binnen- en buitenland. Daarnaast is Jeroen technisch goed onderlegd en zal hij in zijn blogs alle facetten van zijn visserij belichten!


jeroen-neef

JEROEN NEEF
Al jaren vis ik, vanaf kleins af aan al, het zit er in en het gaat er nooit meer uit. Ook al zou ik stoppen met vissen het heeft mijn leven zo enorm in zijn greep gehad dat ik altijd op een manier naar water zal blijven kijken zoals alleen een visser.


joachim-en-chris

JOACHIM EN CHRIS
Joachim Stelma en Christian Ruit zijn mannen met een neusje voor mooie avonturen. Door de jaren heen hebben ze veel meegemaakt en in hun blog ‘Pourcois pas’ laten ze snippers van hun visserij zien.


joery-van-der-beek

JOERY VAN DER BEEK
Joery vist overal waar de roep naar avontuur hem brengen wil. Voor KWO zal hij een blog bijhouden waarin hij zijn avonturen in binnen- en buitenland beschrijft.


jordy-op-t-hof

JORDY OP T HOF
Jordy is één van de meest kritische auteurs binnen het karperwereldje en op KWO zal hij blogs plaatsen over techniek, vangsten, maar ook ‘heavy subjects’ over de taboe’s in het karpervissen zullen voorbij komen.


kees-verheij

KEES VERHEIJ
In de blog “Rivierverslaving” neemt Kees Verheij de KWO lezers mee naar de onstuimige rivieren in het midden van ons land. Bevlogen vertelt hij over zijn avonturen en hierin komen zowel hoogte- als dieptepunten voorbij.


mario-taal

MARIO TAAL
‘Zoete heldere praat van een zilte schollekop’ is de blog van Mario Taal. Een uitlaatklep voor alles wat in zijn gepassioneerde karperhoofd rond suist. Mario is een erg technische visser met oog voor sfeer en avontuur.


mark-hoedemakers

MARK HOEDEMAKERS
Eén van de meest gerespecteerde vissers van de Benelux is Mark Hoedemakers. Sinds een aantal jaar is hij VBK voorzitter en al jarenlang doet hij 100 % zijn eigen ding in zijn visserij. Op KWO gaat hij bloggen over zijn karper avonturen én over het VBK.


mark-hofman

MARK HOFMAN
Na een paar prachtige jaren in het Zwitserse Genève woon ik tegenwoordig in Amsterdam. In mijn blog komen mijn avonturen in binnen- en buitenland aan bod.


martin-post

MARTIN POST
Martin Post heeft geen introductie nodig. Deze rasvisser en eigenaar van Dé Tacklebox zal regelmatig op KWO gaan bloggen over de (karper) avonturen in zijn leven!


michel-snijders

MICHEL SNIJDERS
Michel is een fanatiek vissende huisvader uit regio 010. In zijn blogs neemt hij ons mee naar de avonturen die hij mee maakt op en rond zijn favoriete thuiswateren.


michiel-pilaar

MICHIEL PILAAR
Relaxen is niets voor mij. Alles gaat in sneltreinvaart, zo ook de visserij. Mijn favoriete visserij is lekker hit & runnen in zowel binnen- als buitenland.


Niels-van-vooren-profile

NIELS VAN VOOREN
Een jaar Jong, gedreven en kundig: dat is Niels van Vooren in een notendop. Voor KWO gaat deze Oost-Vlaming zijn avonturen aan en rond de waterkant op (digitaal) papier vastleggen.


peter-vlasveld

PETER VLASVELD
Passie, daar draait alles om in het leven van Peter Vlasveld. Karpervissen, fotografie, vriendschap, sporten en het beleven van fraaie avonturen! In zijn blog gaat Peter dit allemaal laten zien aan de bezoekers van KWO!


patrick-groenewegen

PATRICK GROENEWEGEN
Patrick is iemand met een grote drang naar avontuur. Duizenden kilometers reed hij door Frankrijk en hier pluk hij regelmatig de vruchten van. Ook in Nederland geniet ‘Pat’ met volle teugen van zijn visserij.


remco-akkermans1

REMCO AKKERMANS
Een geslepen visser, maar ook een dromer: Remco Akkermans. Deze Oosterhoutse ‘carpist’ heeft een hoog avonturiersgehalte want uitdagingen gaat hij niet uit de weg. Zijn lievelingsvisserij speelt zich af op (grote) buitenlandse wateren!


rik-van-heugten

RIK EN TEUN
Rik van Heugten en zijn maat Teun van der Laar zijn fanatieke vissers met een liefde voor de rivieren en de kanalen. Het karpervissen heeft hen stevig in de greep en daarover vertellen ze in hun blog.


robbe-creaninckx

ROBBE CRAENINCKX
Robbe Craeninckx is onze jongste blogger. Deze Belgische smikkelbeer vist op kanalen, putten in Belgisch Brabant. Robbe neemt ons mee naar de hoogte-en dieptepunten in zijn visserij.


arjen-lans1

ROB HUGHES
Top visser uit Engeland met een passie voor duiken. Rob zoekt alles tot op de bodem uit en beantwoord de meest intrigerende vragen voor ons! Lees op KWO alles over zijn onderwaterervaringen.


roelof-schut

ROELOF SCHUT
Roelof Schut is één van de meest gerespecteerde karpervissers in de Benelux. Eerlijk, bevlogen, effectief, behoedzaam… allemaal termen die passen bij deze docent van de Sportvisacademie (Zwolle). In zijn blog vertelt Roelof wat hem bezig houdt in zijn werk én in zijn vissersleven.


roy-haghuis

ROY HAGHUIS
Roy Haghuis is een 34 jarige karpervisser uit Nijmegen met een voorliefde voor lastige wateren in Nederland of Duitsland. Dressuurwater of een groot meer: kom maar op, Roy lust ze rauw!


timon-van-der-put

TIMON VAN DER PUT
‘Free-lining’ is de naam van mijn blog en dit hangt nauw samen met mijn visserij. Deze is namelijk gebaseerd op gevoel, barstensvol spanning en met zo min mogelijk ingewikkeldheden. Ik ga mijn eigen weg & I love it!


Tjalle-Rooderkerk-blog

TJALLE ROODERKERK
CC Moore consultant Tjalle Rooderkerk neemt ons in zijn schrijfsels mee naar de harde Belgische wateren. Dankzij een goed strijdplan en veel doorzettingsvermogen weet hij ieder jaar prachtige karpers te vangen.


timon-van-der-put

TRRIPLE R
TRRRIPLE R is een verwijzing naar de 3 bloggers van dienst. Dit zijn de mannen uit Kampen: Rinze Beverwijk, Remond van Dijk en Ronald van Bruggen. Om de beurt zullen zij hun blogs met de bezoekers delen!


wim-hanegraaf

WIM HANEGRAAF
De Brabantse Wim Hanegraaf is een familiemens én hardcore karpervisser. Zijn sessies zijn altijd goed voorbereid en vinden vaak plaats op lastige rivieren als De Maas. In zijn blog gaat hij dieper op zijn visserij in. Stay tuned!