Scoor de Lowrance HDS dieptemeter nu met kortingen tot wel €600!

Het nieuwe visseizoen staat op het punt om te beginnen en het is dus hoog tijd om je materiaal op orde te brengen. De mannen van Lowrance denken met je mee, want momenteel krijg je tot €600 (!) cashback bij aanschaf van een nieuw HDS model. Benieuwd wat deze dieptemeter uniek maakt? Dat lees je hieronder!


Cashback actie bij Lowrance – tot €600 terug bij een Ultimate Fishing System Upgrade!

De mannen van Lowrance hebben een hele strakke cashback actie lopen om het seizoen van 2022 goed te beginnen! Als jij een HDS LIVE dieptemeter in huis haalt kun je tot wel €400 korting krijgen, plus nog eens €200 bij aankoop van een ActiveTarget Live Sonar, Ghost trolling motor, HALO radar of de Lowrance Outboard Pilot. Een overzicht van alle kortingen zie je hieronder:

Zelfs de grootste en ruigste wateren worden bevisbaar dankzij het inzicht dat je krijgt van jouw Lowrance HDS!

Belangrijkste features

#1: ActiveTarget Live Sonar

Met de ActiveTarget Live Sonar krijg je een beeld van wat vissen in real-time doen als nooit tevoren. In hoge resolutie zie je de vissen op je scherm rondzwemmen, bijvoorbeeld rondom obstakels. Bekijk of de vissen wegzwemmen als je je rig laat zakken of wanneer je met je rubberboot in de buurt komt. Met deze inzichten kun je jouw visserij naar een hoger niveau tillen!

Met de ActiveTarget Live Sonar krijg je een beeld van wat vissen in real-time doen als nooit tevoren

#2: Active Imaging

De Active Imaging functie, die uit CHIRP technologie, DownScan en SideScan bestaat, brengt jouw viswater tot in detail in kaart. Dankzij de verbeterde resolutie en hogere detailniveau kun je obstakels, kuilen en taluds nóg beter in beeld brengen. De range van de SideScan is behoorlijk waardoor je tot zo’n 50 meter voor je op een frequentie van 800 kHz de bodem af kunt speuren. In het gewoon Nederlands: details op de bodem zijn al op grote afstand zichtbaar, waardoor je jouw viswater binnen no-time in kaart hebt gebracht!

#3: Genesis Live

Met je Lowrance HDS unit kun je ook LIVE waterkaarten maken én bekijken. De kaart zal continu bijwerken en verbeteren waardoor je een waterkaart kunt maken die tot 15 centimeter nauwkeurig is. Met dit detailniveau kun je eenvoudig gebieden vinden waar vissen zich graag ophouden, zoals steile taluds, plateaus en geulen. Bovendien kun je je kaart opslaan op een micro SD kaart waardoor je hem later ook op je computer kunt terugkijken. In de onderstaande video laten we je zien hoe je de Genesis Live functie gebruikt.


In de bovenstaande video werd de HOOK Reveal gebruikt, maar de functie werkt vergelijkbaar op een HDS unit.

Combineer en profiteer

Naast de cashback die je hierboven al kon zien kun je bij Lowrance nóg meer geld besparen bij het samenstellen van jouw Ultimate Fishing System. De Lowrance HDS units werken namelijk samen met talloze accessoires zoals een buitenboordmotor, waterkaarten, GHOST trolling motor en audio en communicatie systemen. Op deze pagina vind je een overzicht van alle integraties en lees je hoe je nog eens €200 kunt besparen bij aankoop van een HDS Live unit plus accessoires!

Combineer je HDS met diverse accessoires en creëer het ultieme vissysteem voor jezelf!

Ervaringen vanuit KWO

Ook onze eigen Mark Hofman vist met de Lowrance HDS LIVE 9. Dankzij features als DownScan en SideScan kan Mark het bodemverloop razendsnel in kaart brengen en weet hij snel waar hij zijn rigs moet positioneren. Zeker op groot water is dit natuurlijk een pré!

Mark Hofman heeft een onderwatercamera op zijn HDS aangesloten.

Op dit apparaat heeft hij ook een onderwatercamera aangesloten om de bodem haarscherp af te speuren. Benieuwd hoe hij dit doet? Check dan de videoreview hieronder.

Succes dit voorjaar!

Team Lowrance


Klik op de volgende linkjes als je meer wil weten over de HDS dieptemeters of Lowrance Ultimate Fishing System.

Bekijk ook