KWO Product Buzzz – Voorjaarsacties, de nieuwe Nash Scopes en een MEGA winactie!

We sluiten de maand februari af met een nieuwe editie van de KWO Product Buzzz die weer vol staat met nieuwe producten, kortingen en handige items. Zo scoor je bijvoorbeeld 30% korting op de KWO Specials, is de Outdoorbox van Rebelcell nu nóg beter, maak je kans op een week gratis vissen en nog veel meer!


Voorjaarsactie: scoor 30% korting op alle KWO Specials!

Wil jij goedkoop je aas inslaan voor het komende voorjaar? Profiteer dan NU van onze voorjaarsactie en scoor maar liefst 30% korting op ALLE KWO Specials! We hebben ook een aantal speciale voorjaarsdeals voor je klaarstaan, dus klik snel op de onderstaande button om naar de webshop te surfen:

Profiteer NU van 30% korting op het complete assortiment van KWO Specials!

Bestel je voor meer dan ?100,- aan boilies, dan krijg je er ook nog eens een gratis KWO Kalender bij. OP = OP, dus wees er snel bij!


Eerste karper op een boilie gevangen op Etang de Chanet

Afgelopen vrijdag is Frans, de eigenaar van Etang de Chanet, naar zijn water gegaan onderin de champagne streek van Frankrijk. Met de karper kweker en zijn aannemer heeft hij een heerlijke champagne en Chablis proeverij gedaan. Na dit alles heeft Frans zijn hengels uitgegooid en ondanks een zeer koude nacht heeft de eerste karper van zich laten horen!

De champagne streek in Frankrijk is werkelijk prachtig!

Een mooie spiegel (bijna leder) was het slachtoffer van de eerste boilie ooit. De vissen hebben tot afgelopen vrijdag nooit een boilie gezien of gegeten, dus best spannend hoe de eerste reactie zou zijn. Het gevoel was enorm, na jaren voorbereiding en hard werken kon er eindelijk weer gevist worden! Een zeer speciaal moment.

Inmiddels is ook het voeren met boilies begonnen, zodat voor de karpers een boilie geen complete verrassing meer is. De kou was een voorbode voor een schitterende nieuwe dag!

Op 25 april gaat het water officieel open en inmiddels stromen de boekingen binnen. Iedereen wil dit maagdelijke nieuwe water een keer uitproberen! Zien we jou daar straks ook? Boeken doe je HIER.


De beste Outdoorbox is nu nóg beter!

Rebelcell blijft innoveren en heeft recent twee nieuwe producten op de markt gebracht. De vernieuwde 12.50 Outdoorbox AV en de Power Rebel 26K!

De 12.50 Outdoorbox is ongekend populair als portable energieoplossing binnen allerlei takken van de hengelsport. Rebelcell heeft niet stil gestaan en volop doorontwikkeld, waardoor de nieuwe versie van deze populaire Outdoorbox niet alleen 50% kleiner is, minder weegt (maar vijf kilo!) en? waterdicht is! En dat met dezelfde capaciteit en ook nog eens voordeliger dan zijn voorganger. Kortom, de perfecte energieoplossing voor welke trip je ook van plan bent om te maken!

De nieuwe Power Rebel 26K

Energie nodig buiten het vissen om? In de trein, op een festival of gewoon even snel je devices opladen onderweg? Rebelcell introduceert de nieuwe Power Rebel 26K! Naast een overvloed aan power, namelijk 26800mAh, heeft deze een berg aan features. Wat dacht je van Wireless Charging? Of vier uitgangen, waaronder de standaard USB, USB-C en Micro USB?

On top of that, de Power Rebel laadt ook nog eens zichzelf op via het geïntegreerde zonnepaneel. Perfect om net dat beetje extra power on the go te genereren!


Breng de bodem in kaart als nooit tevoren met de RidgeMonkey Spod & Marker Braid!

Met de sterke, extreem zichtbare en drijvende gevlochten Transmit lijn van RidgeMonkey kun je nauwkeurig spodden en de bodem in kaart brengen. Dankzij de dunne diameter is deze lijn goed te werpen, zelfs op grotere afstanden. De Spod & Marker Braid is ontworpen om zware dingen zoals markerlood of een gevulde spomb zonder moeite te kunnen werpen. Kortom: ben jij vaak in de weer met een marker of een spod/spomb? Dan is deze lijn het bekijken waard!


MEGA WINACTIE: gratis vissen op Carpfarm Lake voor 9 vissers t.w.v. ? 2.250,-!

Bas aan het woord: Vanuit The Carp Specialist hebben we in ons 16-jarig bestaan nog nooit zo’n MEGA TE GEK GAVE prijs weg gegeven? dus we zijn er bijzonder trots op om niet 1, 2 of 3 vissers te kunnen verrassen met een gratis visvakantie, maar zelfs negen vissers! Lijkt je het leuk om alleen of samen met uw visvriend(en) een weekje op één van de mooiste betaalwateren van Nederland te vissen? Lees dan hieronder verder en schrijf je GRATIS in voor deze prijsvraag!

Zie jij zelf wel vissen op Carpfarm Lake? Lees dan snel verder!

Wat kun je winnen?

Je kunt een gratis visvakantie winnen op Carpfarm Lake van zaterdag 16 t/m vrijdag 22 mei 2020. In totaal is er plaats voor negen karpervissers, wat een waarde vertegenwoordigt van ? 2.250,-. Deelname is geheel gratis en vrijblijvend, op 31 maart 2020 worden alle winnaars bekend gemaakt via onze website en Social Media-kanalen.

Wil jij je inschrijven voor deze te gekke actie, klik dan hier!


De nieuwe Scope Cork van Nash

Nash: Voor 2020 hebben we onze kurken Scopes een make-over gegeven. Ze hebben nu een extra coole look en nog steeds sublieme prestaties! De nieuwe Scopes Corks zijn afgebouwd op een nieuwe en verbeterde K1 Torray Blank. De blank heeft een prachtige, progressieve en tevens parabolische eigenschap, welke de werpeigenschappen ten goede komt.

De blanks zijn voorzien van gehele, matzwarte afgebouwde finish. De hengels zijn onder andere geüpdate met:

  • Antikras matzwart “fuji gold label” reelhouder
  • 50 mm startogen op de 3,5 lb en 3,25 lb uitvoeringen
  • 40 mm startogen op de 2,25, 2,75 en 3 lb uitvoeringen
  • Anti frap tiptop ogen op alle modellen
  • Laser geëtst Scope kompas op de eind cones
  • Subtiel Scope kompas logo reelhouder detail
  • Carbon lijnclip met Scope details

De nieuwe Scope Corks zijn verkrijgbaar bij de betere hengelsportzaken. Meer informatie vind je hier.


De ATS-haken van Carp’R’Us

Carp’R’Us: We zijn verheugd om één ????van de meest betrouwbare reeks haken op de markt te introduceren, gemaakt door ons Engelse bedrijf. Sommigen van jullie hebben de kans gehad om de uniekheid te ervaren en vanwege waren gelijk enthousiast!

ATS-haken worden in Japan vervaardigd door de meest gerespecteerde en beste haakfabrikant die Japans staal van de hoogste kwaliteit gebruikt. De warmtebehandeling geeft ze een hoge sterkte, scherpte en duurzaamheid.

De ATS-technologie zonder het gebruik van Teflon zorgt voor een langdurige bescherming tegen corrosie, maar heeft geen invloed op de haak in tegenstelling tot de Teflon-coating. De ATS-haken staan ????bekend om hun unieke patroon en zijn ontworpen door vele beroemde Europese vissers. Door de rechte ogen en haakpunt wordt het gemakkelijker om de bek van de karper binnen te dringen. Het maakt niet uit welk soort aaspresentatie je verkiest. De ATS-haken van Carp´R´Us passen perfect in elke situatie!


Nieuw: Pole Position Fixaligners

Met de lancering van de Fixaligners bewijst Pole Position wederom toonaangevend in de ontwikkeling en vernieuwing van end-game producten te zijn. Dit buitengewoon innovatieve product is in de eerste plaats een hulpmiddel om de haak beter te laten draaien /inhaken. Er wordt een kunstmatige, zeer stijve verlenging van de haaksteel gecreëerd. Tegelijkertijd vormt de aligner een geheel met een stijf rubbertje op de haaksteel dat de hair fixeert en dus op de goede plek houdt. De hair vertrekt dus altijd vanuit de ideale positie vanaf de haaksteel.

Het bovenste gedeelte van deze volledig unieke fixed hair aligner geeft tevens ruimte om op te schuiven over de haaksteel gedurende de inhaking en dril van een vis. Na de vangst kan de fixed hair aligner eenvoudig weer in zijn oorspronkelijke positie worden gebracht.

Verkrijgbaar in een small en medium versie en in de kleuren Muddy Brown en Weedy Green!


Betaalwater Maurepaire is ??Back on Track’

Het betaalwater Maurepaire is terug in het gamma van Fisherman Holidays én beter dan ooit tevoren! Deze winter heeft er een afnetting plaatsgevonden waardoor het gemiddelde gewicht aardig is gestegen. Benieuwd wat er nog meer is veranderd aan het water? Lees dan snel verder!

Fisherman Holidays aan het woord: Laten we gelijk met goed nieuws beginnen: vanaf 250 euro per persoon boek jij al een stek op het vernieuwde Maurepaire! Wacht dus niet te lang en boek je stek hier. De afstand van Brussel naar Maurepaire is ook maar 350 kilometer, dus met een paar uurtjes zit jij al lekker aan de waterkant in Frankrijk. Waar wacht je eigenlijk nog op?

Klik hier voor nog meer informatie over Maurepaire.

Blog

Volg je de blogs al van Fisherman Holidays? Die onder andere gaan over het zoeken naar een geschikte betaalwater of de tien verbeteringen op Ruffaud waardoor andere topwateren het benauwd krijgen. Je leest ze door op de onderstaande linkjes te klikken.

Op de site van Fisherman Holidays zijn interessante blogs te lezen!

Check hier de nieuwe producten van Fox

Fox heeft weer een aantal nieuwe producten in het assortiment! Hieronder lichten we er een aantal toe.

Kids Camo Life Jacket

Fox: Niets is mooier dan samen met jouw kinderen te vissen. Ervoor zorgen dat de kinderen veilig zijn aan de waterkant of in een boot heeft prioriteit bij alle ouders. Daarom hebben wij het Kids Camo reddingsvest ontwikkeld. De veiligheid van de kids wordt hierdoor vergroot en je hoeft je minder zorgen te maken!

Edges Kwik Change Heli Swivels

Deze Edges Kwik Change Heli Swivels zijn perfect voor gebruik met helikopter rigs. Ook geschikt voor het maken van Ronnie/Spinner rigs. De swivels maken het verwisselen van rigs nóg makkerlijker! Verkijgbaar in maat 7 en 10 stuks per verpakking.

EOS Carp Mono

Perfecte allround nylon hoofdlijn. Verkrijgbaar in een groene kleur met lage zichtbaarheid. Daarnaast is deze lijn zeer schuurbestendig en heeft deze goede werpeigenschappen. Verder:

  • Weinig rek
  • Hoge trekkracht op de knoop
  • Verkrijgbaar in: 12lb 0,30mm – 15lb 0,33mm – 18lb 0,35mm – 20lb 0,38mm
  • 100 meter per spoel, behalve de 20lb (850 meter)

R Series Giant 2 Person

De R-Series Giant 2 Person bivvy is, zoals de naam al zegt, enorm groot! Perfect voor lange sessies en vistrips met jouw partner, kinderen of vrienden. Met een hoogte van 2,1 meter biedt deze bivvy ongelofelijk veel hoofdruimte.

  • Grootste Fox bivvy ooit!
  • Extra grote luifel voor extra bescherming
  • Gelverd in een extra grote heavy duty draagtas
  • Afmetingen: 340cm diep x 330cm breed x 210cm hoog
  • Gewicht: 22,46 kilo

Voor deze R series Giant 2 Man is er ook een overwrap te koop! In de winter zorgt deze wrap voor nog meer warmte, daarentegen zorgt die in de zomer voor meer koeling.


Help ons met het vinden van de ideale karperbus!

Vanuit KWO zijn we bezig met een onderzoek naar de ideale karperbus en daarvoor hebben we jouw input nodig. Wat vind jij belangrijk aan een (vis)bus? Klik op de onderstaande link om mee te doen met de enquête. Het kost je maximaal een paar minuten en daarnaast maak je kans op 10 kilo KWO Squid Specials!

Hoe ziet jouw ideale karperbus eruit? Vul je voorkeuring in bij de enquête!

Nieuwe en verbeterde Perfect Pop-Ups voor 2020

Solar Tackle: Er is al een flinke reeks grote vissen gevangen op de nieuwe Perfect Pop-Ups! Onze Hi-Soak / Hi-Leak-structuur is de sleutel tot hun fenomenale succes. Het zorgt voor maximale opname en afgifte van attractoren en daarnaast beschikken ze over een goed drijfvermogen voor langere periode. Perfect voor elke Pop-Up rig, zoals chod-rigs, zig-rigs, snowman-rigs, hinged-stiff rigs en multi-rigs!

  • Hoge aantrekkingskracht
  • Bewezen Solar MixMasters & additieven
  • Naaldvriendelijk
  • Super drijfvermogen

Standaardkleuren zijn beschikbaar in de volgende smaken: Club Mix, Red Herring, Top Banana, Quench, Candy Floss, Pineapple, Dairy Cream, Secret , E12, Creamy Sweetcorn.

De fluor range is beschikbaar in de volgende smaken: Club Mix, Red Herring, Top Banana, Quench.

Nieuwe Hardened Hookbaits

De nieuwe Hardened Hookbaits van Solar zijn gebaseerd op onze gerenommeerde ??originele’ recepten, plus bewezen en aantrekkelijke ingrediënten om ze keihard te maken; immuun voor overige witvis! Ze zullen hun hardheid en aantrekking voor lange periodes in het water behouden. Vaak is dit de enige manier om grote karpers in verwarring te brengen, door ze te laten denken dat het aas veilig is.

Bovendien bevat elke pot een fles van 30 milliliter, bijpassende Solar Liquid Amino Booster. Voeg gewoon een paar druppels toe aan je aas, schud en laat het intrekken voor een ongelooflijke aantrekkingskracht!

  • De must-have van iedere karpervisser
  • Ze passen bij de originele reeks
  • Inclusief GRATIS 30 milliliter Amino Booster
  • Perfect voor de schuwe karpers
  • Bewezen Solar MixMasters & additieven
  • Verkrijgbaar in: 16 millimeter en 20 millimeter

Beschikbaar in: Club Mix, Red Herring, Top banana and Quench.


Nieuw bij RCG Carp Gear: hengels, molens en lijnen!

Venator X hengels

Korte en uitrekbare hengels worden steeds populairder onder karpervissers. Deze hengels zijn precies hiervoor ontworpen, zonder in te leveren op gebruikersgemak en kwaliteit. Dit alles tegen een scherpe prijs, zoals je van RCG gewend bent!

Er zijn drie 10ft modellen met testcurves van 3.00lbs, 3,25lbs of 3,50lbs. Een lichtgewicht, dun carbon blank met genoeg kracht voor werpen en drillen!

Molens

De twee type molens (VTR8000/VTR14000) hebben beide 10+1 kogellagers, een aluminium spoel, carbon slipschijven, een lichtgewicht grafieten behuizing en worden geleverd met reservespoel. De VTR8000 heeft een capaciteit van 375 meter 35/00 en de VTR14000 heeft 520 meter 35/00.

RCG Descent gevlochten lijn

Een langzaam zinkende, uit acht strengen gevlochten lijn die nagenoeg geen rek heeft. Wordt geleverd op spoelen van 1.000 meter en is in drie maten en twee kleuren (groen of bruin) te verkrijgen:

  • 0,22mm / 20lbs / 9.0kg
  • 0,26mm / 25lbs / 11.4kg
  • 0,30mm / 30lbs / 13.6kg

Aangezien de lijn nagenoeg geen rek heeft, raden wij het gebruik van een shockleader aan om zo de schokken van de vechtende karper beter op te vangen. Ook deze hebben wij in ons assortiment.

Meer info vind je op onze website.


Alright, dat was alweer de tweede KWO Product Buzzz voor februari 2020. We zijn over twee weekjes weer terug met een nieuwe editie!

Bekijk ook