24 uur strijden op betaalwater – Caperlan x KWO

4 vissers, 2 stekken, 1 water en 100% motivatie… Dat is de basis van de eerste CAPERLAN x KWO Challenge die we een paar weken geleden op hebben genomen op het Nederlandse water Karperdroom XXL van Angling Escapes. Caperlan is het karpermerk van de gigantische Franse keten Decathlon en ook in Nederland timmeren ze hard aan de weg.

De stemming zat er al vóór de aftrap goed in…

Team KWO werd gevormd door Michiel Pilaar en Mischa (medewerker van Decathlon Arnhem). Het Caperlan team werd gevormd door Mark de Zwart (marketing manager bij Caperlan) en Jeroen. Laatstgenoemde won een prijsvraag en scoorde niet alleen voor honderden euro’s aan gratis gear én een uitnodiging voor deze challenge.

Het merk Caperlan heeft een enorm assortiment; van endtackle tot rubberboten en van hengels tot aas!

Nieuwsgierig wie er met de winst aan de haal ging? Check ‘em hieronder óf op het KWO YouTube kanaal! Wil je zelf ook eens op Karperdroom XXL vissen? Boek dan een stek bij Angling Escapes.

Hopelijk hebben jullie genoten van deze video en hebben jullie een glimpje van het assortiment van Caperlan gekregen. Voor meer informatie én om meteen te bestellen neem je een kijkje op de website van Decathlon!

Zo heeft Caperlan een enorme baitrange (tegen scherpe prijzen).

Tot de volgende challenge!

KWO Redactie

Bekijk ook