Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Zwitserse Stories #2: De start op het ruime sop!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Onze redacteur Emiel Geerts verhuisde in de zomer van 2020 samen met zijn vriendin (én trouwe viervoeter) naar Zwitserland. In zijn ‘Zwitserse Stories’ debuut blikte hij terug op de eerste visavonturen en tevens zijn eerste veertiger in Zwitserland. In deze bijdrage vertelt hij jullie over zijn start op de Bodensee! Veel leesplezier!


Emiel Geerts aan het woord: Ondertussen zitten we al in ons derde jaar hier en ik kan jullie alvast verklappen dat het avontuur nog lang niet voorbij is… Wat een prachtig land is dit zeg! De natuur, de mensen, de wateren en de rust die ik hier beleef zijn echt waanzinnig… Ik ben nog lang niet uitgevist! 😉

In dit dorpje is Emiel woonachtig, als je goed kijkt zie je Michiel’s bus staan… 😉 #STAYTUNED

De vorige blog stopte na één van mijn hoogtepunten in Zwitserland tot nu toe, de eerste veertiger! Kort daarna stond er een wintertrip gepland naar Frankrijk met vismaat Cyriel. Hier gingen we eigenlijk verder op dat goede elan. We vingen een vijftiental vissen in barre omstandigheden waaronder een nieuw PB voor mij!

De kroon op 2020, op een haar na 25 kilo in volle winter!

2021: let’s go!

Mijn doelen voor 2021 waren duidelijk. Ik wilde de start maken op één van Europa’s grootste wateren, de Bodensee. Dat dit geen al te makkelijk klusje zou worden, wist ik op voorhand al. Maar ik zeg altijd: “Zonder uitdagingen heeft het leven geen zin!” ;-). Ik wist al precies hoe en wat ik het wilde gaan doen. Google Maps was mijn beste vriend en stilletjesaan ging het eerste voer te water…

Benieuwd hoe Emiel deze ‘binnenzee’ aanpakte? Lees dan zeker verder!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1