ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Winactie bij Raven Hengelsport – Hele maand september kans op gave prijzen!

Kan jouw uitrusting wel een upgrade gebruiken? Doe dan zeker mee met de winactie van Raven Hengelsport. Als je in de maand september een aankoop doet bij Raven Hengelsport en je inschrijft voor de nieuwsbrief dan doe je automatisch mee met deze vette winactie! Meer weten? Lees dan snel verder!


Het team van Raven Hengelsport aan het woord: Er zijn prijzen voor ieder type visser, maar voor de karpervissers zijn er een paar extreem interessant. We sommen er hieronder drie voor je op!

Doe een aankoop bij Raven, meld je aan voor de nieuwsbrief en wie weet ga jij er met een prijs vandoor!

Solar SP C-Tech Wide Bedchair – ?399,99

Deze SP C-Tech Wide Bedchair is vervaardigd uit de hoogste kwaliteit materialen, inclusief de 3D duradore air-pocket matras, hoogwaardig robuust aluminium frame, unieke spring-Loc verstelbare poten en dubbele scharnieren. Een bedchair waarmee je de komende jaren zeker vooruit kunt!

Een slechte nachtrust is verleden tijd met deze wide bedchair!

Garmin Striker Plus 5CV worldwide – ?369,99

De Garmin Striker Plus 5CV is inclusief transducer voor ingebouwd Garmin CHIRP traditioneel echolood plus CHIRP ClearVu scanning-echolood. Met ingebouwde Garmin Quickdraw Contours kaartsoftware kun je kaarten met 1-voets contouren maken n opslaan. Kortom: op ieder watertype kun je met deze dieptemeter uit de voeten!

Vis jij regelmatig vanuit de (rubber)boot? Dan is deze Garmin onmisbaar!

Shimano Power Aero 14000 XTB – ?399,99

Deze Power Aero 14000 XTB is een beauty van een Big Pit molen met de nieuwste Hagane technieken voor de fanatieke karpervissers. De Hi-Speed drag schakelt snel tussen vrijloop en gevechtsstand middels een kleine draai aan de slipknop. Zelfs de llergrootste karpers zijn eenvoudig te drillen met deze molen!

De Power Aero zal je niet snel in de steek laten!

Andere prijs

Liever geen van bovenstaande prijzen? Je kan ook kiezen voor ?250,- shoptegoed, een Berkley Bellyboat, Abu Garcia Reel, JVS zitkist of bijvoorbeeld een gave BBQ ter waarde van ?500,-. Bij deze winactie zit voor iedere visser wel iets om te kiezen!

Er zijn ook diverse andere prijzen waar je uit kunt kiezen!

Spelregels

  • Meedoen kan t/m 30 september 2020.
  • Jouw gegevens worden gebruikt voor de nieuwsbrief van Raven
  • Sta je al ingeschreven voor de nieuwsbrief en doe je een aankoop in september? Dan doe je uiteraard ook gewoon mee! Klik HIER en schrijf je direct in!
Meedoen kan de hele maand september, dus ga snel naar het Raven filiaal bij jou in de buurt of naar Raven.nl!

Aankoop in de winkel

Uiteraard kun je ook meedoen via een aankoop in de winkels van Raven. In de shops in Almelo, Lelystad, Rijen en Steenwijk staan ervaren karpervissers op de werkvloer. Ga dus gezellig langs en laat je adviseren of bestel heel eenvoudig online op raven.nl.

Kom langs in de winkel en laat je adviseren door een (karper)expert!

Succes!

Team Raven Hengelsport


Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes van Raven? Houd dan zeker de Facebook– en Instagrampagina in de gaten!

Bekijk ook