ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Vragenvuur met Robin Bulters!

Na het succes van het vragenvuur met Michiel Pilaar hebben deze maand Robin Bulters weten te strikken voor een vragenvuur op ons Instagram kanaal. We vroegen onze volgers om alle vragen aan onze Bulters te stellen in de reacties van deze post. Scrol snel verder voor de vragen & antwoorden ⬇️


Letssss goooo!

1. Arno: Welke rig gebruik je het liefst in de herfst?

Robin: In de herfst is het heel aannemelijk dat ik op voorgevoerde stekken vis en dus graag aan de slag ga met boilies. Een blowbackrig is wat ik dan het liefst inzet in deze tijd van het jaar, vaak niet eens met een snowman presentatie, maar gewoon een enkele of dubbele boilie!


2. Thijs: Kun jij in Nederland nog steeds leuk op pad gaan na alle prachtige (zware) vissen gevangen te hebben in het buitenland?

Robin: Als ik echt zoveel grote vissen in Frankrijk had gevangen was ik nog steeds met veel plezier naar de waterkant gegaan in Nederland op jacht naar ‘kleinere’ vissen. Al valt het serieus mee hoeveel grote vissen ik heb gevangen in het buitenland. Vissen doe ik nog steeds met plezier in binnen en buiteland, groot of klein, betaalwater of openbaar, ik vind alles mooi en geniet van het vissen op zichzelf!

Robin weet overal te genieten van zijn visserij en dus ook in Nederland gaat hij geregeld op pad om zulke pareltjes op de kant te krijgen 😍

3. Jordy: Wat is je naarste ervaring met vissen?

Robin: Goede vraag waarbij ik echt diep moest graven om vervolgens tot de conclusie te komen dat ik geen nare ervaringen aan de waterkant heb gehad. Ik heb weleens een stekkenpezer op een lopende stek gehad, maar dan ga ik gewoon ergens anders zitten.


4. Mike: Wat is je droomlocatie om ooit nog te vissen?

Robin: Ook een toffe vraag, ik zou dolgraag een keer in Zuid-Afrika willen vissen, daar hebben we op KWO een vette video van staan van Roderick Langeveld. Het zou ultiem zijn om leeuwen en nijlpaarden te zien en horen, die schorpioenen neem ik dan voor lief. En helemaal out of the box, ik zou heel graag een keer willen vissen op tonijn/marlijn.

Robin heeft al op vele mooie plekjes mogen vissen, zou Zuid-Afrika de ultieme uitdaging zijn…?

5. Marco: Als je nog maar 1 ding mag doen… Filmen of fotograferen? En waarom?

Robin: Dan zou het filmen worden, ik vind het prachtig om het vast te leggen op beeld, dan door naar de pc te gaan en er daar één geheel van te maken. Ik blijf erbij dat een film meer verteld dan een foto 😉

“Een film verteld meer dan een foto!” Daar kunnen wij ons wel in vinden. Check hieronder de trailer van ‘Van Vooren & Bulters in de Alpen’ maar eens 🏆 Benieuwd naar de complete video? Deze vind je hierrrrr!

KWO Redactie


Volg het KWO Instagram kanaal voor onder andere tips & tricks, de laatste KWO nieuwtjes en kersverse Community updates!

Bekijk ook