ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Voercampagnes in het najaar – 4 leerpunten van Niels van Vooren

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Onze Belgische amigo Niels van Vooren is al jaren achter elkaar succesvol in het najaar. Een gedegen voerplan waarin hij rekening houdt met diverse factoren is zijn sleutel tot succes. Nieuwsgierig naar zijn aanpak en de belangrijkste leerpunten? Lees dan snel verder!


Niels van Vooren aan het woord: Bij het gros van de karpervissers staat het najaar te boek als meest favoriete seizoen van het jaar. Éen van de redenen daartoe is uiteraard dat de karpers reserves moeten opnemen in hun lichaam om de wintermaanden door te komen. Ondanks dat de karpers gretig gaan schransen is het wel een noodzaak om zorgvuldig om te springen met de aanpak in jouw ‘najaarsoffensief’.

Een prachtige vangst van een paar weken geleden.

Hieronder neem ik jullie mee naar mijn najaarsvisserij en gaan we dieper in op vier belangerijke punten die jouw najaar extra glans kunnen doen geven, let’s go!

Leerpunt #1 – Ga niet gelijk dumpen

Elk jaar zie je het opnieuw, jongens die zonder goede voorbereiding aankomen en meteen een berg voer op een willekeurige plaats dumpen om vervolgens hun geluk te beproeven. In mijn opinie kan dit vele malen beter én doordachter doormiddel van de juiste aanpak.

Ga niet meteen als een gek dumpen.

Kies je stek zorgvuldig uit.. de diepere zone’s staan meestal garant voor ‘winterholdings’ dit wil zeggen dat de karpers zich al schuilhouden tijdens de eerste frisse najaarsdagen. Zelf opteer ik altijd voor een najaarsstek in de buurt van deze diepe(re) zone’s.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1