Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Vloeibare attractors… Een garantie voor succes in de nazomer?

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

De hele hoge temperaturen lijken we wel achter de rug te hebben, maar de zomer is nog niet voorbij! De komende dagen kunnen we genieten van het staartje van de zomer! Mede door die extreme temperaturen waren de vangsten vaak niet om over naar huis te schrijven. De doorzetters onder ons wisten hun visjes evengoed wel te vangen, maar hoe? 

We vroegen ons af of de ‘experts’ soaks, oliën, dips of andere vloeibare attractors gebruiken in deze tijd van het jaar. Lees hieronder de meningen (en check de tips) van Ed Cremers, Willem Kwinten en Erik Hurxkens. Let’s go!

kwo-fieldtest-pro-line-baitsteam

Het overgieten van je (haak)aas met liquids… een meerwaarde ja of nee?


Ed Cremers – geen soaks, wél flavours

De karper houdt van goed opgewarmd water en dat is te merken aan zijn enorme eetlust. Als zijn leefmilieu genoeg zuurstof bevat, verzwelgt hij de grootse porties tussen 20 en 32 graden Celsius. Ook de echte zwaargewichten vinden deze warmte hemels en eten dan het meest. Pas als het water warmer dan 32 graden Celsius wordt, vermindert zijn eetlust. Met de tropische zomer die er anno 2018 te genieten valt, is de hoge watertemperatuur dus helemaal naar zijn zin.

Als het water zijn eetlust al een boost geeft, dan kunnen we zijn honger nog extra stimuleren door het aas zo attractief mogelijk te maken. Dan slaat zijn eetzucht om in een eetwoede, wild van het geurtje dat hij ruikt en zo mogelijk nog wilder van het smaakje dat hij proeft.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1