ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Vijf tips van Koos Walters om drukbeviste (betaal)wateren te kraken!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Als eigenaar van een betaalwater bouw je door de jaren heen een hele hoop viskennis op. Koos Walters is sinds enkele jaren de uitbater van Carplantis en hierdoor draagt hij heel wat interessante inzichten met zich mee. In deze update geeft hij vijf tips die van cruciaal belang zijn om een dressuurwater te kraken. Laat je inspireren en haal er je voordeel uit!


Koos Walters aan het woord: Als eigenaar van een betaalwater zie je heel veel vissers met goede moed aankomen. Velen maken dezelfde fouten zoals ik in een eerder artikel al aankondigde. Omdat je veel mensen die fouten ziet maken en heel vaak aan het water bent, leer je echt een hele hoop bij over het karpergedrag. In deze update som ik vijf inzichten of tips op waar jij 100% van kan profiteren!

Als er iemand verstand heeft van karpergedrag is het betaalwatereigenaar Koos Walters wel!

Tip #1: Klein en attractief aas

Dit is voor mij echt één van de zaken dat bijna altijd succesvol uitpakt. Dit gaat puur om het feit dat karpers van van kleiner aas vaak meer eten, denk bijvoorbeeld aan hennep of pellets. De vis gaat er vaak los op en er wordt goed van geschranst.

Veel kleine deeltjes zorgen veel opnames en dus ook meer vertrouwen.

Door de vele kleine deeltjes zijn er veel aasopnames nodig waardoor de vis snel vertrouwen tankt. Het mooie aan klein aas zoals partikels en gecrushte boilies, is dat ze voor een wolkend effect zorgen. Niet alleen bij het bereiken van de bodem, maar ook als de vis er van eet. Het water wordt troebeler en zo zien de vissen al een stuk minder van wat ze naar binnen spelen…

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1