Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Van Nederlandse schub tot bazige fully – ‘De Top Drie van’ Kelvin ten Klooster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Kelvin ten Klooster is één van de ‘youngsters’ die als aanstormend talent beschouwd kan worden. Dit bezige baasje houdt niet van stilzitten. Naast zijn werk als werkvoorbereider bij de buitendienst van Het Waterschap, houdt hij zich bezig met het maken van video’s. Denk hierbij aan het maken van promo’s, aftermovies en bedrijfsvideo’s. 

Kelvin is een ‘youngster’ die we zeker in de gaten moeten houden!

Ook is hij een baas in het schieten van strakke platen. Alsof dat nog niet genoeg is, beheert hij, samen met andere teamleden, ook nog de social media van MTC Baits. Hij houdt van uitdagingen, vist graag op harde circuitwateren en belaagt graag vissen met een verhaal.

Ben je benieuwd naar de verhalen achter de vangsten van zijn top drie? Lees dan zeker verder want onze redacteur Bart Haaring heeft Kelvin het hemd van het lijf gevraagd!


Kelvin aan het woord: Een tijd geleden ben ik door de KWO redactie benaderd om een editie van deze rubriek voor mijn rekening te nemen. Nu moet ik eerlijk bekennen dat ik in eerste instantie niet echt een schrijver ben, daarvoor gebruik ik liever mijn camera. Een foto zegt meer dan duizend woorden, toch? 

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden, dat vinden wij uiteraard ook! 😉

Ik hou van uitdagingen, dus ook deze ga ik niet uit de weg. De afgelopen jaren heb ik een aantal zeer mooie vissen mogen vangen. Ik zal jullie in deze editie dan ook met alle plezier meenemen naar deze vangsten, avonturen en de weg er naar toe.

#3: Special Friend

KWO: Wat maakt deze vangst voor jou zo bijzonder dat hij een plekje heeft gekregen in jouw top drie?

Ik begin deze editie met een schub die ik heb mogen vangen in de beginjaren van mijn karpervisserij. Niet dat ik daarvoor nooit een hengel heb aangeraakt want ik was vaker mét hengel te zien dan zonder. Sinds mijn zestiende ben ik echt serieus en gedreven op karper gaan vissen, op een water waar toevallig mijn opa en oma direct aan wonen.

Sinds zijn zestiende levensjaar begon Kelvin echt gedreven op karper te vissen.

Vanuit hier had ik een mooi vertrekpunt en bovenal een ‘prive stek’. Het bestand varieerde nogal, zowel in gewichten als in lichaamsbouw. Maar er was er niet één die zo rond en breed gebouwd was als deze vis.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1