Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Topvis in de pocket, zomerkarpers en het eerste najaarsgeweld – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Benelux, Verhalen

Het is alweer een tijdje geleden dat we een blog van onze 010 amigo Ricardo Koster hebben gepubliceerd. De voornaamste redenen hiervoor zijn: Rikmeister was een tijdje ‘cameraloos’ en, toen hij eenmaal een camera gekocht had, heeft hij zich VOL op het maken van video’s gestort. In deze blog dropt Rik dan ook zijn eerste 3 video’s!


Bonjour KWO-ers!

Het is al even geleden dat ik een blog geschreven heb voor KWO maar ditmaal heb ik er een goed excuus voor. Ik ben namelijk overgestapt van camera. De DSLR is verdwenen en een micro four third camera (systeem) is hiervoor in de plaats gekomen. Deze overstap was voor mij een noodzaak omdat ik meer met film wil gaan doen.

Je begrijpt wellicht dat wanneer men content wil maken er deftig beeldmateriaal voor nodig is en dat duurde eventjes (voordat je het geschoten hebt)! Ik had mijn camera inmiddels al verkocht en moest nog even doorsparen voor de nieuwe set-up. Best zwaar ruk om een tijdje zonder camera te zitten moet ik beamen, maarrr ik kan inmiddels wel zeggen dat het een goede keus is geweest om te switchen!

We zijn nu een kleine 2 maanden verder en ik heb de nieuwe kit aardig onder de knie en begint het nieuwe proces met videografie te spelen.

Afijn… we zijn weer terug dus ik zou zeggen:  Settle ´je Arie´ op een comfortabele manier, grab some popcorn of een chippie en ga in de chill-modus want ik heb weer wat leesvoer voor jullie gemaakt!

Mijn eerste karper met de nieuwe camera met de meegeleverde kit lens… Niet echt geweldig, tijd voor een nieuwe lens!

De instant sessie

Het is ergens in juni als ik een instant nachtje pak met Aydin. Een lokaal watertje middenin een woonwijk vol met uitzet spiegels, is de Sjaak voor deze nacht. Het water zelf is vrij berucht in onze regio en er wordt dan ook flink wat gevist. Tot mijn verbazing zie ik bij aankomst dat er geen enkele andere visser aanwezig is en dat voelt stiekem toch wel als een unicum!

Toys for boys, BroAaooAAp!

Aydin heeft dit gehele jaar nog geen hengel aangeraakt en is de drive een beetje kwijt. Ik neem het hem absoluut niet kwalijk hoor. Een nieuwe vriendin, een verhuizing en een andere hobby waarmee hij samen met wat andere ‘motormuizen’ in een groep over de wegen heen jankt. Dat is natuurlijk ook f*cking vet en een best goede reden om het even wat rustiger aan te doen op visgebied. Toch?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1