ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Tijdmachine: lezen, verbanden leggen en onderbroekenlol – Mark Hoedemakers

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Verhalen

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers… Een machine die hen terugbrengt naar hun jeugd zodat ze hun jongere IK wat tips, tricks en wijsheden kunnen influisteren..?

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers…

Ditmaal is het de beurt aan de fanatieke Belgische visser Mark Hoedemakers. Hij stapt de tijdmachine in en heeft drie wijze lessen voor de jonge Mark in petto. Check wat jij hiervan kan leren!

Ditmaal niemand minder dan de Belgische visser Mark Hoedemakers in de tijdmachine!

Mark aan het woord: ’t Is Mark hier, de oudere, meer ervaren en geërodeerde versie van jezelf. Ik kan je alvast meegeven dat je de 41 zult halen. Lucky bastard! Denk maar niet dat ik het hier bij laat! Voor minder dan 80 ga ik niet. En als we die eenmaal gehaald hebben, poog ik m’n opgespaarde bonuspunten in te zetten en is het op naar de 90!

“Blijf vooral onbevangen je eigen dingen uitproberen!”

Ik wil je oprecht bedanken voor de herinneringen, makker. Ondanks die omwegen, tegenslagjes, bulten en builen heb je me een geweldige jeugd bezorgd. Een jeugd waarin ik ook een vissertje werd. Nog niet zo heel lang geleden, je was 14, trok je ongepokt en niet-gemazeld naar de waterkant. Ga maar gewoon vissen zoals je dat nu al doet. Onbevangen. Trek maar met Danny naar Villa Pax, met dat zacht vanilledeeg van jullie. Ga maar richting dat bosvijvertje, de Goort. Probeer de dingen maar uit zoals ze in je opkomen. Trouwens: dat schuivend systeem van je, noemen ze in feite een ‘Running rig’. Goed dat je dat niet uit de boekjes, maar uit je eigen koker hebt gehaald!

Mark in 2004 met de grensmaasgigant!

Het leven zal je langs rechte, dan weer bochtige paden leiden. Enjoy the ride! Omdat het kan, stuur ik je even dit briefje, met de tijdmachine die de KWO-makkers in elkaar hebben geknutseld. Hoop dat deze kleine tips en wenken bij je aankomen…

Een fan van massieve spiegels als deze zal Hoedemakers ongetwijfeld blijven!

Enjoy the ride!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1