ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Tijdmachine – Anders dan de rest vissen met Boudewijn Margadant

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Wat als er een tijdmachine zou zijn voor ervaren karpervissers… Een machine die hen terugbrengt naar hun jeugd zodat ze hun jongere IK wat tips, tricks en wijsheden kunnen influisteren...

Het is de beurt aan Boudewijn Margadant om zijn belangrijkste tips en tricks door te geven!

In deze editie is het de beurt aan Boudewijn Margadant om de tijdmachine in te stappen. Hij deelt in dit artikel zijn vier belangrijkste tips met zijn jongere versie. Let’s go!


Boudewijn aan het woord: Beste Boudewijn, inmiddels alweer ruim 40 jaar geleden ging je voor de allereerste keer vissen en je kon toen nog niet bevroeden wat een impact dat op je leven zou hebben. Inmiddels ben je wel aardig tot dat besef gekomen, want je doet het nu je 16 bent nog altijd heel fanatiek en nu ik je dit schrijf nog steeds. Je onderzoekende, avontuurlijke instelling zal je veel brengen, maar je zult ook veel met jezelf geconfronteerd worden. Fouten die je maakt en alleen jezelf om de schuld te geven.

Boudewijn werd al jong besmet met het vis-virus!

Het zal je veel over jezelf leren en je een effectievere visser maken. Dat zal nodig zijn, want karpervissen zal immens populair worden. Veel groter dan je je nu kunt voorstellen! De drukte aan de waterkant en het verdwijnen van steeds meer groen voor bebouwing zullen je vaak demotiveren, maar ook steden bieden geweldige vismogelijkheden. Je hebt immers al karpers in de grachten zien zwemmen toen je nog op de lagere school zat! Met je romantische kijk op het karpervissen vergt het een andere mindset, maar die omgeving kan je nog heel wat moois opleveren! 😉

Zo werden de nachtjes vroeger doorgebracht!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1