Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Targets & pionieren – De Top 3 van Geert Ooms

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Zeer verheugd mogen we mededelen dat onze redactie tijger Bart Haaring voor deze editie van ‘De Top 3 van’ niemand minder dan Geert Ooms heeft weten te strikken! Deze Vlaamse karperlegende is groot geworden door klein te blijven. Ondanks alle avonturen en successen die deze man heeft mee mogen maken is hij ongekend bescheiden gebleven en dit siert hem.

Geert Ooms heeft het hart op de juiste plaats én vangt regelmatig de sterren van de hemel!

Over sieren gesproken, vele set ups worden tegenwoordig ‘gepimpt’ met een set prachtige hangers van zijn hand. Als je ze nog niet gezien hebt, ga ze dan snel bekijken op zijn website. Ze zijn meer dan de moeite waard. Zelfs onze eigen MH heeft een set hangers van deze man.

Geert heeft de afgelopen jaren ongekend veel gave visavonturen beleefd!

Terug naar het vissen; wil je lezen voor welke vangsten Geert heeft gekozen en waarom hij dit heeft gedaan? Het voormalig Beneluxrecord heeft zijn top drie namelijk niet gehaald. Benieuwd waarom niet? Lees dan snel verder!

Met deze superschub scherpte Geert jaren terug het Benelux record aan…

TOP #3

Geert Ooms aan het woord: Voor we van start gaan met mijn top 3 wil ik alvast Niels Van Vooren bedanken voor de nominatie. Altijd fijn om te vernemen dat collega’s jouw visserij kunnen waarderen en de manier waarop jij jouw hobby uitoefent bijzonder vinden. De opdracht op zich, een top drie kiezen, is voor mij niet zo evident. Ik zou er namelijk makkelijk een stuk of tien kunnen kiezen. Tien vangsten van vissen die voor mij net dat tikkeltje extra betekenen en waarvan het verhaal dat samenhangt met zo’n vangst diep in m’n geheugen gegrift staat.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1