Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Sponsordroom, likes en… de waarheid – Gert Bervoets

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Gert Bervoets ving afgelopen jaar een vis van het ‘A-team’ op het Albertkanaal. Er ging een heel verhaal aan vooraf en in deze update bespreekt hij de duistere kant van het sponsorvissen en de waarheid ervan. Hoe hij zijn ‘zin’ verloor in het vissen en op wat voor speciale manier hij zijn 32 kilo uiteindelijk ving… Veel leesplezier!


Gert Bervoets aan het woord: Als je zin hebt in een artikel over kromme hoepels tot in het handvat via een haakmaatje 4 en een run als een brandweer, dan raad ik je aan om dit artikel over te slaan. Dit artikel gaat helemaal niet over voercampagnes en combi link materiaal. Als jullie er klaar voor zijn doorprik ik graag de door velen geambieerde sponsordroom in een alles voor de ‘likes’ wereld. Hieronder vertel ik de waarheid…

De zoektocht naar erkenning…

Vijf jaar geleden

Tijdens de zomer van 2017 kreeg ik voor het eerst het vertrouwen om testvisser te worden. Het ging hier om een firma uit Belgisch Limburg die borg stond voor kwaliteitsaas en stuk voor stuk goeie vissers in huis had. We waren in het visserswereldje een beetje de piraten van het kanaal. Mijn ego was gestreeld, want na al die jaren van zoeken, ploeteren en uren verslijten langs de waterkant, kreeg ik eindelijk erkenning. Of zo ervaarde ik het toch. 

Gert is echt verslaafd aan de ‘betonnen bak’.

Eindelijk ‘erkenning’

Met hart en ziel stortte ik mij in deze nieuwe situatie. Elke minuut van vrije tijd ging naar mijn ‘uit de hand gelopen’ hobby. Het ging zelfs zover dat klanten na jaren gingen denken dat ik de nieuwe eigenaar was van het bedrijf. Maar niks was minder waar. Ik gaf alles voor het merk tot ik me op een gegeven moment niet meer kon vinden in de koers dat het piratenschip aan het varen was. 

Gert zette alles op alles!

Wanneer ik dan na een korte tussenperiode de mogelijkheid kreeg om me bij een team uit Nederland aan te sluiten heb ik niet lang getwijfeld. Deze stap opende namelijk de deur tot het aanleveren en publiceren van artikelen. 

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1