Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Slapen doen we thuis – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

In zijn vorige blog heeft Ricardo zijn entree gemaakt als blogger op de Community en in deze tweede story neemt hij ons mee naar een aantal van zijn avonturen. Zijn voorjaars-, zomer- én wintervisserij komen aan bod en als kers op de taart lezen we over een hele bijzondere spiegel…

We laten Ricardo aan het woord: Op het moment van schrijven zitten we al een heel eind november en zijn de eerste nachtvorsten een feit. Brrr wat koud, verre van ‘hot’ dus! Wat wel ‘hot’ is op dit moment… Het ene seksschandaal na het andere dat komt boven drijven in het nieuws. Hele films worden gecanceld of veranderd vanwege een vieze ouwe snoepkont, maar geld stinkt niet… Welnee!

Maar geld stinkt niet… Welnee!

De koude periode is in aantocht!

Focus

Maar goed, Aydin en ik hebben onze scooter’s weer eens beladen met groen en bruin kleurend visgerei. We gaan naar een druk bevist water voor een korte instant nacht. Als we eenmaal geïnstalleerd zitten, alle sterke verhalen op zijn en de ogen wat zwaar worden, zip ik mijn tentje dicht. Ik ram m’n hoofd tegen het kussen aan en val in een diepe slaap. Rond 04:30 word ik door een prachtig geluid uit mijn coma gehaald. Wanneer ik de stuiterende hengel op pak en een ziek sterke tegenstander aantref word ik ineens gefocust. Even scherp blijven nu!

Even scherp blijven nu!

Wat een uithalen geeft deze vis zeg! Zonder pardon neemt de vis met gemak 30 meter lijn van de spoel af, en er is geen fuck tegen te doen. Prachtig! Dit is een bak, een serieuzere vis, 100 procent! Oke… Focus… FOCUS KNUL!

Black & White Life…

What the fuck?

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1