ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

PUUR vol.14: ‘Unfinished Business” in Frankrijk – Bas van der Werff

De éne sessie verloopt boven verwachting en een ander valt weer tegen… Niks aan te doen, maar soms heb je van die wateren waar je absoluut terug moet komen vanwege ‘Unfinished Business’. Dat was ook het geval bij Bas van de Werff, dus keerde hij terug naar een voor hem bekend water uit 2021! Hoe de sessie ditmaal verliep, zie je in de onderstaande video!


Bas van team Trakker: ‘Unfinished Business’, althans zo voelde het een beetje na mijn laatste bezoek aan dit water. De laatste keer dat ik hier was (April 2020) waren alle restrictie super streng in Frankrijk; avondklok, niet onnodig reizen en meer! In die sessie liep echt alles op rolletjes en was het heerlijk vertoeven in deze prachtige regio, geen mens te zien en mijn schepnetten vol…

Video

Terugkomst

Eind november zag ik een gaatje in mijn agenda en ik dacht bij mezelf: zal ik eens terug gaan? Kijken hoe het mij nu afgaat als alle restricties zijn opgeheven en het water weer de druk ervaart die het normaal gesproken heeft. Ik kan alvast verklappen dat het weer een heerlijke sessie was en voor de rest zou je toch echt de video hierboven moeten kijken 🙂

Veel kijk plezier alvast! We horen graag wat jullie van de video vonden én vergeet niet te abonneren.

Bas van der Werff


Volg Bas op zijn Instagram om op de hoogte te blijven van al zijn avonturen. Meer gave Trakker video’s zien? Check dan het Benelux YouTube-kanaal!

Bekijk ook