Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Pilaar & Hofman

Pilaar & Hofman – Bikkelen in december

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 29 MIN

We kunnen er eerlijk over zijn: de sessie naar Tsjernobyl was mooi en avontuurlijk, maar leverde niet de bakken op waar Mark en Michiel stiekem over gedroomd hadden. Na thuiskomst bleef het dan ook kriebelen, maar door de drukte konden de boys niet meteen opnieuw afreizen naar het buitenland…

Tsjernobyl bracht niet de monsterkarpers waar de strijders op gehoopt hadden!

Het duurde tot een eindje in december alvorens de agenda het toeliet om de Transporter vol te janken en wederom de landsgrenzen over te gaan. Er was twijfel: “zullen we teruggaan naar de Balkan of tóch het ‘vertrouwde’ Frankrijk met een bezoekje vereren?” De welbekende kop-of-munt methode bracht uitkomst en het lot besliste dat de kater van Tsjernobyl in Frankrijk moest worden weggespoeld!

Roadtrippen?

Een nieuwe roadtrip lag voor de hand en met 6 dagen de tijd was er ruimte om meerdere wateren te bezoeken. MP & MH zouden zichzelf natuurlijk niet zijn als die kans niet met beide handen zou worden aangegrepen. Het gas ging er dan ook op en in de trip werden een handvol wateren met een bezoekje vereerd.

Altijd op zoek naar de pot met goud 😉

Mede door de wisselende temperaturen was de visserij echter niet eenvoudig. Toch wisten de boys een blank te voorkomen en er kwamen zelfs decemberkarpers op de kant die voor de nodige high-fives en fistpumps zorgden!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1