Op zoek naar nieuwe aas dit nieuwe seizoen? Bekijk dan de range van Solar Baits!

Een nieuw seizoen betekent voor velen ook nieuw aas. Ben jij nog op zoek naar een echt vertrouwensaasje? Neem dan zeker eens een kijkje in het assortiment van Solar Baits. In het uitgebreide gamma kan iedere karpervisser het juiste aas vinden!

Het aas van Solar heeft door de jaren heen een flinke reputatie opgebouwd!

De mannen van Solar Baits aan het woord: Veel mensen beginnen het nieuwe seizoen met nieuw aas. Dit komt vaak door verschillende redenen. Wellicht vielen de vangsten van het vorige seizoen tegen of je favoriete aas is moeilijk verkrijgbaar. In die gevallen kan onze aasrange die bestaat uit vier verschillende soorten, je een heel mooi alternatief bieden.

Met de Solar range zit je gegarandeerd met vertrouwen aan de waterkant!

De gehele range wordt sinds 2017 geheel in Europa geproduceerd op maar liefst drie verschillende locaties, allen gespecialiseerd in hun eigen vakgebieden. We hebben deze stap toen al gemaakt om ruim op tijd gereed te zijn voor de wijzingen die verband hebben met de Brexit.

Over Solar Baits

Met Solar Baits, onderdeel van Solar Tackle, staan we al tientallen jaren bekend om ons hoogwaardige aas. Door de jaren heen zijn diverse records met onze producten gesneuveld, waaronder het voormalig wereldrecord in 2010 door Martin zelf en het Benelux Record door Geert Ooms.

Solar Baits is onderdeel van Solar Tackle.

Er is zonder twijfel geen aas ter wereld dat zoveel 50, 60, 70 en zelfs 80 ponders heeft opgebracht. In 2017 herintroduceerde we onder de banner van Solar Baits “The Originals“, bestaande uit de oude vertrouwde recepten van twee van de meest succesvolle boilies uit de geschiedenis van Solar Baits, de Clubmix en de Top Banana. Hiernaast lanceerden we vorig jaar de TunaMino en de E12. We lopen de vier ranges kort met jullie door.

Maak gebruik van de ‘drie halen, twee betalen’ deals, goedkoper wordt het niet 😉

TunaMino & E12 Range

Velen onder ons weten hoe effectief het is om twee soorten aas door elkaar te gebruiken. Voor talloze succesvolle karpervissers in binnen- en buitenland is het een veelgebruikte tactiek, zeker ook bij de jongens van team Solar. Het is een feit dat bepaalde vissen een voorkeur voor vismeel hebben en andere vissen juist weer voor zoet aas. Hiernaast scoort donker gekleurd aas op het ene water goed en felgekleurd is op andere wateren weer de sleutel tot succes.

Het is een feit dat bepaalde vissen een voorkeur voor aas hebben.

Door beide types aas en kleuren te combineren, maximaliseer je je kansen om een breder deel van het bestand te kunnen vangen. Wellicht ook je targetvis waar je al tijden achteraan zit! Daarnaast werkt het vaak ook nog eens dressuurdoorbrekend, zeker als je ook nog eens in diameters mengt.

Het inzetten van twee verschillende aasjes is een veelgebruikte tactiek in de viswereld!

We bieden deze tactiek nu kant en klaar aan met onze nieuwe TunaMino & E12 boilie range. De TunaMino is een donkergekleurde vismeelboilie op tonijn basis. Deze bol ontwikkelden we in 2015 en de successen zijn niet te tellen. De tonijnolie gecombineerd met Solar’s befaamde ‘Fresh Smoked Salmon flavour’ maakt deze bol compleet. Deze combineren we met een oranje gekleurde, zoete birdfoodboilie. Deze is verrijkt met E12 (Esterblend) wat één van onze meest succesvolle flavours ooit is. Deze twee boilies bieden een perfect gebalanceerde combinatie en worden geleverd in vijf kilo zakken in zowel 20 als 15 millimeters.

Qua kleuren en smaken ziet deze combinatie er sowieso goed uit.

Het mooie is dat het aas verkrijgbaar is op basis van: ‘drie halen, twee betalen’ deal. Hierdoor kom je uit op een prijs van slechts €7,99 per kilo bij de 20 millimeters en €8,67 bij de 15 milimeters. Een soort mini bulkdeal! Tevens zijn er pop-ups en harde hookbaits verkrijgbaar.

Met deze range trek je nog meer vissen aan op jouw stek.

Chilli Fish

Met de nieuwe Chilli Fish maken we gebruik van enkele ingrediënten die jaar in jaar uit grote vissen opleveren. Ten eerste een zeer hoogwaardig vismeel, dat op lage temperatuur is verwerkt zodat er geen proteïnen verloren gaan. Aangevuld en verrijkt met diverse additieven, appetite stimulators, vitamines en vetten om een rijk amino profiel te creëren. Discreet afgewerkt met een flinke dosis chilli poeder om wat extra pit en een volle rode kleur mee te geven en afgetopt met een vleugje Squid en Garlic flavour om het geheel af te maken. Een groot verschil met vele andere boilies is dat er verse eieren gebruikt worden in de productie van de Chilli Fish. Daarnaast wordt het aas gestoomd in plaats van gekookt.

De Chilli Fish is een hoogwaardige vismeel boilie.

In de testfase is er een indrukwekkende serie grote vissen gevangen op zowel grote reservoirs als kleine, drukbeviste watertjes. Wij kunnen inmiddels wel zeggen dat de Chilli Fish één van onze beste boilies ooit is en daar zal jij ook snel van overtuigd zijn! Wat tevens onderscheidend is bij dit balletje, is dat we 16 en 20 millimeters hebben gemengd. Een bewezen methode op druk beviste wateren. Verkrijgbaar in losse vijf kilo zakken voor €59,99 en ook hier geldt de ‘drie halen, twee betalen’ deal!

Solar wist met deze boilie in de testfase al een indrukwekkende serie grote vissen te vangen.

Clubmix

Aantoonbaar de meest succesvolle ‘big fish’ boilie ter wereld! Oorspronkelijk ontwikkeld in 1994 en met een ongeëvenaarde track record, is de Club Mix dé boilie voor de serieuze karpervisser. Deze bol vangt altijd én dat al vanaf 1994. Er zijn weinig boilies die dat kunnen evenaren. Deze mix wordt zorgvuldig samengesteld uit de beste, LT pre-digested vismelen, melkproteïnen, Haith’s Robin Red en diverse enhancers. In combinatie met vloeibare feed stimulators en amino compounds en de legendarische Anchovy Concentrate. Ook door de bekende Mixmaster Japanse Squid & Octopus Koi Rearer flavour is er echt een enorm voedzaam en vitaminerijke boilie ontstaan.

De “Big Fish” boilie uit het assortiment van Solar Baits.

De resultaten en het vertrouwen van de vissers op de Clubmix zijn simpelweg fenomenaal én legendarisch. Er is geen aas ter wereld dat zoveel 50, 60, 70, 80 ponders en zelfs wereldrecords heeft gevangen dan de befaamde Solar Clubmix. Verkrijgbaar in 15 en 20 millimeters in zowel één kilo (€13,97) als vijf kilo zakken (€57,49). Tevens zijn er pop-ups, wafters, harde hookbaits en een ‘Max Attrax Liquid’ verkrijgbaar.

Wist je dat de Clubmix range al bestaat sinds 1994?

Top Banana

Ontwikkeld op basis van onze legendarische Savay Seed Mix, is de Top Banana één van onze bestverkochte boilies sinds de eerste ontwikkeling in 1997. Een combinatie van zorgvuldig geselecteerde bird foods, appetite stimulators en de toevoeging van de originele “Banoffee”.

Dit is één van de best verkochte boilies van Solar.

De open structuur en het uitgebalanceerde voedingsprofiel zorgen ervoor dat alle attractors snel uitwasemen en dat de Top Banana een boilie is met een ware instant attractie en hierdoor geschikt is voor alle seizoenen. Verkrijgbaar in 15 en 20 millimeter, in zowel één kilo (€12,49) als vijf kilo zakken (€51,99). Ook hier zijn er pop-ups, wafters, harde hookbaits en een extra attractor te verkrijgen!

Na één boilie willen karpers alleen maar meer!

Zoals eerder gezegd zijn er diverse aanvullende producten in het gamma, alles even kort op een rijtje.

Perfect Pop Ups en Fluoro Pop Ups

De complete Perfect Pop-Up Range is volledig vernieuwd en verbeterd voor het nieuwe seizoen. Nog meer drijfkracht én geur/smaak, verkrijgbaar in 50 gram potjes in 14 en 18 millimeter. Er zijn ook enkele nieuwe smaken aan het gamma toegevoegd, keuze zat dus!

De Perfect Pop Ups zijn verkrijgbaar in maar liefst twaalf verschillende flavours.

Doubles Wafter Hook Baits

Twee aasjes in één, voor extra attractie en een perfecte presentatie.
Onze nieuwe Doubles zijn zorgvuldig vervaardigd uit een combinatie van onze Hardened Hookbaits Mix en Perfect Pop Up Mix wat resulteert in een Wafter Hookbait met een twist. Er zijn twee varianten verkrijgbaar, beide combinaties uit onze Originals Range. Allereerst de Club Mix & Quench, gemaakt uit de Club Mix Hardened Hook Baits basismix, gecombineerd met een fel oranje Quench Pop Up mix. Ten tweede de Red Herring & Top Banana, bestaande uit de Red Herring Hardened Hook Baits basismix, gecombineerd met een fel gele Top Banana Pop Up mix.

Twee aasjes in één, wat wil je nog meer?

Deze Wafters kunnen gemakkelijk 48 tot 72 uur te water en zijn een ware edge en mooie innovatie in de aasmarkt. Elk potje van 110 gram bevat een mix van 15 en 20 millimeter varianten. Test wel altijd ieder aasje aan de rig, want door de productiewijze ontstaan er nu eenmaal kleine onderlinge verschillen in drijfvermogen.

Dubbel aas = extra attractie!

Perfect Dumbell Wafters

Geheel nieuwe Wafters in dumbell vorm als onderdeel van de vernieuwde Perfect Hookbait Range. Zorgvuldig uitgebalanceerd om ze de perfecte wafters presentatie te geven en te verkrijgen in twaalf- en veertien millimeter. Vervaardigd in combinatie met onze gerenommeerde flavours en attractors.

Deze wafters zijn door Solar perfect uitgebalanceerd, wat de aasopname nog makkelijker maakt!

Hardened Hook Baits

Vervaardigd uit dezelfde basismixen en flavour recepten als de Originals Boilies, bevatten deze harde haakaasjes extra ei-albumine en extra lange droogtijd om langdurig in het water te verblijven. Elk potje bevat 220 gram haakaas en een 30 milliliter potje Amino Liquid Enhancer om het haakaas een extra boost te geven. Ideaal voor wateren met kreeft en dwergmeerval of wanneer je de hengels meerdere dagen wilt laten liggen. Verkrijgbaar in de twee flavours van de Originals Boilie Range: Club Mix en Top Banana en de nieuwe TunaMino & E12, en in 16 en 20 millimeter.

Deze Hardened Hookbaits zijn ideaal voor wateren met kreeft en dwergmeerval.

Max Attrax Liquids (Uprated)

Onze Populaire Max Attrax Liquids zijn verbeterd voor nog meer attractie. Nog dikker en ideaal voor het soaken van je hookbaits, PVA zakjes en aanmaken van stickmixen of welk ander aas je ook wil boosten. De Club Mix is geboost met CLS en de Top Banana is gebaseerd op een rijke Amino Blend. Alle varianten bevatten onze gerenommeerde flavours en matchen onze Originals Boilie Range. Verkrijgbaar in 250 milliliter flesjes en bovendien zijn de liquids PVA vriendelijk.

Boost jouw aas met de Max Attrax Liquids.

Al met al bieden we een zeer fraai assortiment, kwalitatief en innovatief aas waar je echt het verschil mee kunt maken! Gooi dit jaar het roer om en probeer eens iets uit de Solar Bait Range en wordt ook een Sharper Carper!

Tight lines!

Team Solar


Meer info over deze zeer complete aasrange vind je op de website van Solar Baits. Voor de laatste nieuwtjes rondom het merk volg je de Facebookpagina en de Instagrampage!

Bekijk ook