ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Op bezoek bij de mannen van Avid Carp: een kijkje in het nieuwe assortiment!

De mannen van Avid Carp hebben weer een aantal toffe items toegevoegd aan het assortiment voor het nieuwe visseizoen! Uiteraard waren wij daar wel benieuwd naar, dus stuurde we Robin Bulters op pad om langs te gaan bij Ricardo en Wilco die op dat moment al aan de waterkant waren. Check snel de onderstaande video!


Ricardo Koster aan het woord: Wellicht hebben jullie al het een en ander voorbij zien komen op onze socials, maar voor 2022 hebben we een aantal nieuwe producten! “Live” vanaf de waterkant lichten we vijf items toe die het bekijken zeker waard zijn, scroll dus snel verder naar de video.

Twee gedreven karpervissers uit het team van Avid Carp!

Video

In de onderstaande video gaat Robin langs bij Ricardo en Wilco van Avid Carp en naast alle nieuwe producten, weten de mannen ook een paar mooie karpers te vangen.

Nieuw producten voor 2022

Een kijkje in het nieuwe assortiment, dat moest uiteraard aan de waterkant plaatsvinden! Wilco en ik besloten daarom een nachtje te vissen in België om tussen het filmen door nog kans te maken op een mooie najaarskarper. Na de eerste nacht kwam Robin gelukkig net op tijd, want ik wist net daarvoor een mooie schub te vangen. Na een paar mooie plaatjes kon de vis weer zwemmen en was het om de nieuwe producten te showen. Hieronder een kleine preview. Voor alle producten bekijk je uiteraard de video 😉

Eén ding is zeker…
… Avid heeft een aantal fraaie producten toegevoegd!

Succes het komende jaar!

Team Avid Carp


Meer info over deze (nieuwe) producten vind je op de website van Avid Carp! Volg de mannen ook zeker op Instagram om op de hoogte te blijven van hun nieuwtjes.

Bekijk ook