ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

[NIEUW] Speciale wafters van Originals

Vis jij op harde dressuurwateren of laten de karpers zich even lastig vangen? De Nederlandse aasfirma Originals heeft recent een range nieuwe wafters gelanceerd die hier een handje bij helpen en het verschil kunnen maken. In deze update vertellen ze waarom!


Zwevend haakaas?

Team Originals aan het woord: Zwevend haakaas? Jazeker, het bestaat en in karperjargon noemen ze dit type haakaas wafters. Door het zwevende karakter van dit haakaas zal een karper ze makkelijker opzuigen dan andere boilies en dat zorgt voor meer vangsten. De nieuwe wafters zijn gedraaid op de originele mixen en daardoor zijn ze qua looks, smaak en prikkels hetzelfde als de normale boilies.

Nieuw in het assortiment van Originals: wafters in alle smaken en identiek aan de kleur en structuur van de boilie!

Tijdens de ontwikkeling was dit een belangrijk criteria en we kunnen wel zeggen dat we daar goed in zijn geslaagd. Door het toevoegen van speciale ingrediënten en extra liquids zijn de wafters echter gewichtloos en zwevend onder water. Combineer je ze met een haakmaat 4 of 6 dan blijven de wafters precies op de haak staan. Veel beter gaat het echt niet worden.

De wafters van Originals zijn perfect in balans en zweven ‘op de haak’ net boven de bodem.

Altijd voordeel

Maarrr een wafter heeft meer voordelen. Het belangrijkste voordeel is misschien wel dat je ze kan aanbieden vlak boven de bodem. Net boven je andere voerboilies, zeg maar. Dus stel dat je zit te vissen op een stek waar 30-40 boilies op de bodem liggen, dan zal een wafter daar iets boven zweven. Een karper zal de wafter dus altijd extra snel waarnemen en het haakaas daardoor eerder opzuigen. Tijdens het instant vissen heb je met wafters dus extra voordeel. Opvallend (maar niet té opvallend) haakaas zal vaak eerder gepakt worden door een karper.

Op drukke wateren maak je met speciaal haakaas het verschil!

Bloodworm en Krill Caramel

De nieuwe range wafters is verkrijgbaar in de smaken Krill Caramel, Bloodworm, Original-B1, Strawberry Special en Milky Banana. Vooral de wafters Krill Caramel en Bloodworm gaan extreem hard. De Krill Caramel behoeft daarbij geen introductie meer en ook de nieuwe Bloodworm groeit in razend tempo in populariteit. Met wafters van absolute topkwaliteit zijn we er in geslaagd om een range topproducten aan te bieden die in geen enkele vistas mag ontbreken.

Uiteraard ook verkrijgbaar in de enorm populaire smaken Bloodworm en Krill Caramel!

Wil je ze eens proberen? Check dan de webshop, bestel en dan heb je het aas meestal al binnen 1-2 dagen in huis.

Vangze!

Team Originals


Bestel de wafters én al het andere kwaliteitsaas van Originals hier! Voor de laatste nieuwtjes volg je ze op Instagram en Facebook! Bekijk gave en informatieve video’s van het Originals-team op hun Youtube-kanaal!

Naast de unieke wafters heeft Originals nog veel meer interessante producten in haar assortiment!

Bekijk ook