ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Nederlandse struinparels en Franse bakken – ‘De Top Drie van’ Raymond Hakkert

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Met trots presenteren wij de man die feitelijk geen introductie meer behoeft. Voor de enkeling die deze ‘Living Legend’ niet kent, bij deze toch een korte intro. Raymond Hakkert is een goedlachse alleskunner en kan met recht een ‘Klasbak’ genoemd worden. Hij is art director, reclamemaker, fotograaf, familieman én (karper)visser. Ook maakt hij regelmatig brokken aan de oppervlakte. Ook onze eigen MH mocht een keer met hem op pad, zoals hier te zien is. 

raymond hakkert sfeer
Legend Raymond Hakkert gaat in deze update héél wat mooie verhalen onthullen!

In de winterperiode mag hij ook graag achter de dikke dames aanzitten: Esox Lucius welteverstaan. Ook op dat gebied is hij succesvol! Daarnaast is hij medeauteur van de legendarische boeken ‘Woord van Zwijgen deel 1 & 2’, die hij samen met Herwin Kwint schreef. Voor de jongere members die deze boeken niet kennen, ga ze lezen! Dit is lectuur die je absoluut gelezen móet hebben. We willen je niet langer ophouden. Duik snel in één van de beste edities van deze rubriek ooit! 


Raymond Hakkert aan het woord: Nadat ik door Bart Haaring (de man achter deze ‘Top 3 van’ rubriek) werd gevraagd voor deze rubriek, dacht ik dat wel even te fixen. Viel me dat even tegen! Bladerend door al die jaren karpervissen – ik vis er toch al op sinds 1987 – wist ik het even niet meer. 

Maar ja, er kwamen toch heel wat memorabele vangsten voorbij welke met gemak een top tien konden vullen. 

Gloriedagen aan het IJsselmeer!

Puur op gevoel koos ik dan toch deze top drie uit. Maar ja, er kwamen toch heel wat memorabele vangsten voorbij welke met gemak een top tien konden vullen. Zoals die ene penvis in de sneeuw gevangen in het verwarmde Twentekanaal vanuit een bootje. Of mijn eerste twintiger of IJsselmeer-beer, of die eerste Franse dertiger Afijn; niét-te-doen! En toch, deze gekozen vissen uit mijn top 3 gaven me uiteindelijk (nipt) die allergrootste kick, waarvan je maanden en jaren later nog weet dat je in die weken daarna op wolken liep.

raymond hakkert parel
Als zulke vissen buiten zijn top drie vallen, weet je dat je ongetwijfeld verder moet lezen… 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1