Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer KWO Podcast

KWO Podcast #1 – Michiel Pilaar over zijn jeugd, het opstarten van KWO en avonturen in Frankrijk en Slovenië!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Onze Jos had laatst een leuk idee: “Waarom gaan we geen Podcast starten? Gewoon leuke gesprekken met interessante karpervissers!” De rest van de KWO Redactie was meteen om en Jos is aan de slag gegaan. Inmiddels heeft hij met meerdere toffe vissers een kop koffie gedronken en ze het hemd van het lijf gevraagd.

Voor de mensen die niet weten wat een podcast is: dit is een concept wat uit Amerika over is komen waaien. Je zet 2 mensen bij elkaar, ze gaan kletsen en de audio wordt opgenomen (dus geen beeld). De ‘interviewer’ probeert tijdens het gesprek zoveel mogelijk interessante informatie uit de spreker te ‘trekken’ om een zo vermakelijk mogelijke podcast te krijgen.

Grote buitenlandse karpers en het gezinsleven… het komt allemaal voorbij in deze allereerste KWO Podcast!

Voor de eerste Podcast heeft Jos onze hoofdredacteur uitgenodigd op kantoor; niemand minder dan Michiel Pilaar. Hieronder kunnen jullie dan ook de allereerste KWO Podcast terugluisteren. Geniet van dit gesprek van ruim een uur over o.a. de jeugd van Michiel, zijn levenswandel, het opstarten van KWO én uiteraard enkele Franse en Sloveense avonturen! Let’s go!

Of bekijk de video op YouTube:

Hopelijk hebben jullie genoten van deze Podcast! We hebben Jos flink opgejaagd om nog meer toffe Podcasts op te gaan nemen. De komende weken zul je zo eens per 2-3 weken een nieuwe aflevering kunnen beluisteren. Wil jij een specifieke karpervisser in deze rubriek terughoren? Mail ons dan op info@karperwereld.nl! Kortom; stay tuned en tot ziens!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1