Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

KWO Membervraag: Hoe start je op commercieel water?

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 9 MIN

Eerlijk gezegd vinden wij betaalwater nogal plat klinken. De Engelse benaming commercial lake vinden we veel aantrekkelijker klinken. Het is inmiddels 2017 en commerciële wateren horen bij de karpervisserij dus laten we deze visserij vooral met respect benaderen! Van KWO member Ron Ottokamp kregen we de vraag: ‘Hoe start je op een commercieel water?’ Goede vraag Ron!

In dit artikel laten Bas van Klaveren en Thimon Dokter je horen én lezen dat het vissen op een commercieel water vol avontuur en uitdaging kan zitten. Het is helemaal niet zo vanzelfsprekend dat je ‘even’ een veertiger vangt… 

Thimon Dokter met een grote vis van een commercieel water, gevangen in de zomer. Niet de makkelijkste periode van het jaar om een ‘BTW bak’ te vangen.

Tips van Bas van Klaveren

Als er iemand verstand heeft van de visserij op commercieel water dan is het wel Bas van Klaveren! Zijn bedrijf ‘The Carp Specialist’ koppelt ieder jaar duizenden vissers aan prachtige en uiteenlopende wateren in Frankrijk, Nederland, België, Italië, Hongarije en Marokko. In onderstaande video geeft Bas een flink aantal tips om je op weg te helpen. Hij vist ieder jaar meerdere weken op zijn wateren dus neem deze tips ter harte en doe er je voordeel mee als je van plan bent om binnenkort een commercieel water te bezoeken!

Deze spiegel gaat een mooie toekomst tegemoet!

En inderdaad; Bas heeft het zelf ook (nog) over betaalwateren! Dus Bas, als je dit leest, wij van KWO vinden dat het tijd wordt om een begrip door te voeren dat waardig klinkt. 😉 De manier waarop de commerciële wateren worden gepromoot en onderhouden verdient dit, alsook de organisatoren van de visreizen naar deze wateren. De visserij is overzichtelijk, maar dat wil niet persé zeggen dat het makkelijk is. Het is een volwaardige tak van sport binnen onze prachtige hobby!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1