ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

KWO Boulevard – 35KG spiegels en 22KG+ Belgische volschub!

Het is weer vrijdagavond en naast een heerlijk weekend staat er ook weer een bomvolle KWO Boulevard voor jullie klaar! Zet jullie welverdiende weekend dus lekker in met onze wekelijkse ‘karperkrant’! In deze editie check je onder andere: veertigers aan de lopende band, dikke targetkoi, Kevin Vlogt en heerlijke reeks Belgische bakken!


KWO Boulevard op vrijdagavond?

Soms moet je gewoontes veranderen en vandaag is zo’n dag! Na onze KWO Boulevard jarenlang op zondagochtend online te gooien, gaan we dat vanaf nu anders aanpakken. Vanaf nu zetten we hem vrijdagavond om 17u live. Dit doen we zodat jullie, trouwe lezers, genoeg tijd hebben om hem rustig in het weekend door te lezen! 😉

Na een dag hard werken, heb je eindelijk weekend en lees je gelijk het laatste nieuws uit de karperwereld!

Kevin Vlogt: Grote karper tijdens de zomer – Deel 1

Vorige week zagen jullie het eerste deel van deze vlog al verschijnen in onze KWO Boulevard en deze week is het tijd voor deel 2! Kevin vervolgt zijn sessie en er komen heel wat grote vissen op de kant. Soms passen de puzzelstukjes mooi in elkaar en dat was tijdens deze sessie absoluut het geval! Check hieronder het tweede deel van deze legendarische sessie!


KWO Community video – Keep Searching IV – Supersessie in het Oosten

Iedere week droppen we minimaal één video op de KWO Community. Klik HIER voor de uitleg achter de Community en als BONUS kun je onderaan deze KWO Boulevard helemaal GRATIS een toffe Community film bekijken. De Community video die afgelopen week het meest in het oog sprong is uiteraard de allernieuwste aflevering van Keep Searching!

Aan avontuur geen gebrek in deze video van bijna anderhalf uur!

In deze heerlijke zomerse trip neemt onze Mark Hofman naast een berg visdrang ook zijn onderwatercamera mee. Dan weet je op voorhand al dat dit unieke beelden op gaat leveren… Deze Keep Searching aflevering zit vol avontuur, verkassen, stalkend vissen en… runs! Zet jezelf lekker even neer en geniet van deze film vol actie!


Een rig-tip van Piet Vogel

Het YouTube kanaal van Piet Vogel wordt regelmatig voorzien van een nieuwe video en afgelopen week zagen we een leerzame How To van Piet die één van zijn favoriete rigs knoopt. Van A tot Z laat Piet zien hoe hij zijn Multirig maakt. Check ‘m hieronder!


BAKKEN van de week: Tino Musschoot zijn voerstek loopt!

Iedere week komen er flink wat karpers op de mat. Sommige vangsten zijn echter extra bijzonder, waardoor ze de titel verdienen van ‘bak/vis van de week’! Deze week konden we moeilijk kiezen tot dat we een mailtje binnenkregen van Tino Musschoot. Hij legde een voerstek aan en de eerste twee vissen werden gestrikt… Dit waren direct twee enorme bakken, plannetje geslaagd! Lekker gevist Tino!

Een dikke schub…
…en een bak van een spiegel, Tino weet wel hoe het moet!

KWO Specials Instagram: interessante inzichten en kennis over aas!

Uiteindelijk is aas één van de doorslaggevende factoren of je een karper vangt of niet. Hij moet immers getriggerd geworden om jouw aas met rig in zijn bek te nemen. Maar wat is nu precies attractief aas, hoe vind de karper jouw aas en wat vind hij lekker smaken? Om jou meer inzicht te geven over alle feiten en fabels omtrent aas, hebben wij het KWO Specials Instagram account in de lucht gegooid. Een account wat zich naast de KWO Special boilies ook richt op interessante feitjes en mythes over aas. Volg daarom nu dit account en krijg direct meer inzicht over alles rondom karperaas!

Klik op de afbeelding om direct naar Instagram te gaan!


Orellana – The Truth – A Carp Fishing Adventure with Alan Blair and Samir Arebi

Dit weekend hoef je je absoluut niet te vervelen, want naast de Community updates staat er ook een super toffe film van Nash op YouTube klaar! #legends Alan Blair en Samir Arebi gaan het avontuur aan op één van de grootste wateren van Spanje; Orellana. Dusss pak de popcorn er maar bij en geniet van deze nieuwe film.


TikTok Finest – 35,8 kilo spiegel!

Jaa KWO’ers, de vaste lezers van de KWO Boulevard kennen het concept van de Insta Finest waar we iedere week weer een top 3 aan platen showen. Tegenwoordig zien we ook dat steeds meer vissers de weg naar TikTok gevonden hebben. Hoog tijd om ook hiervan iedere week de beste video in de KWO Boulevard te droppen! Deze week stuitten we op onderstaande TikTok.

@schmidt_experience_carp @pike_hunter.germany antworten Da ist der 40mm Boilie Liebhaber 😎🙌 #baits #yallayallabaits #carpfishing #karpfenangeln #bigcarp ♬ original sound – Ian Asher

PAREL van de week: Ricky met een prachtige spiegel!

Afgelopen week stuurde Ricky van Puijenbroek. Bij het zien van zulke ontzettend mooie vissen kunnen we alleen maar blij zijn met wat voor prachtige hobby we te maken hebben. Goed gevist Ricky, dat er nog vele mogen volgen! 😉

Een veelbelovende bouw, fraaie kleur en een prachtig schubbenpatroon, met recht de ‘parel van de week’!

Zo knoop je de meest handige rig van Beer Keunen: goedkoop en snel!

Goedkoop en snel? Ja zeker, want deze onderlijn kan je namelijk ‘recyclen’. Daarmee bedoelen we dat je het onderlijnmateriaal nogmaals kunt gebruiken, want je hoeft alleen de haak te verwisselen. Dat is niet alleen “goedkoop”, zo kan je ook snel je rigs verversen. Hieronder laat Beer Keunen zien hoe je ‘m knoopt!

In deze update laat Beer zien hoe je deze effectieve rig kan knopen.

Stalkend vissen op een mini riviertje met Carl!

Elke keer als wij een update zien verschijnen op het YouTube kanaal van Carl, zorgt dat voor blije gezichten. Deze keer neemt Carl ons mee op zijn manier van stalkend vissen. Hij bevist een super klein riviertje en gaat er op stalkend op jacht op wilde karpers. Benieuwd of hem dat lukt? Check dan zeker deze toffe video!


#TBT: Wimke met een UNIT van Nederlandse bodem!

Dat er in Nederland ongelofelijk mooie vissen zwemmen, is al meermaals bewezen door Wimke. Hij blikte deze week terug op onderstaande spiegel die zijn visjaar in één keer goed maakte. Dat is uiteraard niet gek als je zo’n fantastische vis weet te vangen…

Jongens toch… Waarom zouden we nog naar het buitenland moeten! 😉

Instagram tip: @iwanschuurman_fishing

Deze Friese legend is een echte die-hard visser en daarom zetten we hem deze week een keertje in de spotlights. Hij vist volgas op de boezemwateren en als hij af en toe eens naar Frankrijk gaat, weet hij daar meestal ook een prachtige serie bakken te vangen. Hieronder hebben we drie plaatjes geselecteerd waarmee we jullie willen entertainen. 😉 Check ook zeker de rest van Iwan’s profiel eens!

Iwan met zijn nieuwe PB in Frankrijk!
En dat was niet de enige bak van de sessie…
… in totaal wist hij samen met Brent 70 vissen te vangen in één sessie!

Topvangsten van afgelopen week

Elke week komen er heel wat fraaie vangstmeldingen binnen en daar zijn wij natuurlijk alleen maar blij mee! Afgelopen week was het weer goed raak en we kregen meerdere mooie vangstmeldingen binnen! Hieronder hebben we er een tiental van geselecteerd, geniet even mee!

Peter-Jaap met zijn nieuwe PB van ruim 23,5 kilo, gefeliciteerd!
Tsja, wat kunnen we er nog over zeggen… 😉 Jordy met een heerlijke schub!
Jeffrey met een prachtige grote schub!
Mark Pansar ving deze karakteristieke ruwe diamant in België, wat een vis!
Tussen het werk door een nachtje vissen pakte goed uit voor Tom Weenk, deze legend ving even deze veertiger!
Sacha ging met schoonvader Marc op pad en die wist zijn PB te verbreken met deze schub van 20 kilo, gefeliciteerd Marc!
Detlev met een prachtige Zuid-Franse rivierbuffel!
Xavier Musschoot knalt rustig verder!
Steven Compagner met een prachtige schub!
Een dikke volschub veertiger van Belgische bodem voor Nicolas, goed bezig!

Zomervisserij: vier nuttige leerpunten van Kevin Diederen!

Met karpervissen ben je nooit uitgeleerd. Zo leer je de ene sessie compleet nieuwe dingen en is het de andere keer zo dat er juist dingen die je al wist, extra worden bevestigd. Kevin Diederen vindt dit aspect juist zo mooi aan het karpervissen en daarom zet hij in deze update vier goede leerpunten van een korte zomercampagne op een rij!

Vissen in de zomer vergt vaak een andere aanpak, Kevin vertelt er in deze update het zijne over!

Instant karpervissen op dressuurwater – Ruben Pels

Op drukbeviste wateren is het vaak een echte uitdaging om het verschil te maken. Iemand die graag uitdagingen aangaat is Ruben Pels en in onderstaande video vist hij instant op de Bosbaan. Omdat dit water heel erg druk wordt bevist, is een tactische goede aanpak een vereiste. Check in deze video hoe deze legend dat aanpakt!


De afgelopen week op de KWO Community

We zijn nu vijf jaar onderweg met de KWO Community. Dé online plek voor de beste artikelen, de leukste video’s en de meest bijzondere karperfilms. Een stukje hierboven zag je al welke video de Members afgelopen vrijdag konden bekijken maar daarnaast hebben we ook de volgende artikelen gepubliceerd:

In dit vierde deel van onze ‘onderwater analyse’ komen er extreem interessante zaken aan bod!
In deze Recap van de maand juli komt er in ruim 4 uur film, al het moois van de afgelopen maand aan bod! 😉

Nederlands grootste voor Charlie Lee!

Charlie Lee is iemand die echt overal zijn vissen weet te vangen. Afgelopen week mocht hij ‘de Zwarte’ in zijn armen sluiten. Deze felbegeerde GIGANT van een spiegel staat bekend om al dan niet de grootste vis van Nederland te zijn. Proficiat Charlie met deze waanzinnige vangst, het is je gegund!

Het blijft echt gewoon een ongelofelijk dier!

Insta finest top 3

Instagram, het Social Media kanaal dat bij de meeste van jullie niet meer weg te denken is. Vele uren worden er gespendeerd aan het bekijken en liken van de beste platen. Scrol snel verder voor de drie tofste platen die wij de afgelopen week tegen kwamen op Instagram!


Karpervissen op dikke spiegels – DW Fishing Team

De boys hun wekelijkse video staat weer live en deze keer speelt Wietse de hoofdrol. Hij pakt een nieuw water aan dat bekend staat op zijn mooie bestand aan grote spiegels. Omdat het drukbevist is, pakt hij het net even wat anders aan en dat levert enkele toffe spiegels op. Benieuwd geworden? Check dan zeker onderstaande video even!


Foto van de week: Target gespot!

Zoals altijd sluiten we KWO Boulevard af met een heerlijke foto. Immers: karpervissen is meer dan vangen en een foto zegt soms meer dan 1000 woorden. Deze week hebben we gekozen voor deze mooie sfeerplaat van Dominique!

Wat een plaat, dat ziet eruit als een bak van een koi!

Bonus: kijk nu GRATIS KWO Video’s!

Zoals je hierboven al kon lezen sluiten we het ‘karperjournaal’ af met een toffe KWO Community video. Op het memberplatform van KWO kun je inmiddels ruim 200 strakke (reclamevrije) movies terugvinden. Enkele van deze topvideo’s hebben we nu voor je klaarstaan op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Hieronder check je één van de best bekeken video’s van de KWO Community, namelijk het eerste deel van serie ‘Pilaar & Ossie On Tour 2020‘! Na een eerste sessie in Oostenrijk en Slovenië was het namelijk wel duidelijk: de combinatie van Michiel Pilaar & Remy van Os is #GOUD waard. In de videoserie “On Tour” staan humor en vriendschap centraal, maar uiteraard worden er ook de nodige karpers gevangen!

Hele video zien? Bekijk ‘m dan snel op de ‘bekijk gratis‘ pagina!

Wil je meer vette films zien? Meld jezelf dan vandaag nog aan als KWO Member en je kunt de komende dagen eindeloos TV kijken 😉 Oja, je bent al member vanaf €5,50 per maand!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is kwo-membership-button.jpg

Bekijk ook