ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Keep Searching

Keep Searching – Part 6 – Pilaar & Hofman #1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 42 MIN

Bonjour allemaal! Op deze gure vrijdag is er eigenlijk niets zo mooi als lekker achterover op de bank ploffen, je laptop te connecten met je TV en een gave karpervideo aanzetten. Of de nieuwe Keep Searching gaaf is, dat moeten jullie natuurlijk zelf beoordelen.

Ik kan jullie wel alvast vertellen dat ik enorm genoten heb van deze visdagen. Heerlijke voorjaarsdagen die ik voornamelijk met onze eigen MP spendeerde aan de oevers van Cassiën en enkele omliggende meren!

Familie Pilaar op bezoek

In mijn vorige video gaf ik het al aan: Pilaar was in aantocht en had zijn vrouw en zijn 2 ADHD zoontjes (van wie zouden ze het hebben…) meegenomen. Vanaf het eerste moment dat zijn VW Family Transporter het pad op reed veranderde ons huis in een complete chaos. Luiers, visspullen en krijsende kinderen… ik moest er een ruime week mee ‘dealen’. Het was even wennen, maar al snel was het (naast chaotisch) ook mega gezellig!

Vakantie betekent natuurlijk ook genieten van een lekkere maaltijd. En waar kun je dat beter doen dan aan de oevers van Cassiën?

Tijdens het verblijf van MP heb ik toch ook m’n eigen ding kunnen doen. Zo ben ik er nog een aantal sessies alleen, of met Danielle, op uit geweest. Uiteraard hebben Michiel en ik ook #HARDCORE samen gevist. Zowel op Cassiën als op meren waar ik al eerder was geweest tijdens deze trip. Kortom: visplezier 2.0!

Een parel uit de Noord-arm. Vissen met zo’n bouw gaan niet snel vervelen 😉

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1