ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Keep Searching

Keep Searching – Part 5 – Mark Hofman

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 46 MIN

Oude liefde roest niet…

…zeggen ze en in dit geval is het zeker waar. Of ik Cassiën een ‘oude liefde’ mag noemen, daar valt over te discussiëren. Het is immers slechts 6 maanden geleden dat ik er voor het laatst was. Maar omdat dit water je in haar greep neemt, voelde ik aan alles dat het tijd was om voor revenge te gaan 😉

Vorig najaar had ik mij vastgebeten in dit bikkelharde water om de Cassiën Diaries op te nemen voor de KWO Community. Een magische tijd waarin ik uiteindelijk het spelletje een heel klein beetje door kreeg. Enkele Cassiën monumenten bezochten de binnenkant van mijn net en ik was ‘hooked for life’.

Mijn Cassiën hoogtepunt uit 2017.

Ik vertrok er wél een gevoel dat er meer te halen viel en ik wist 100% zeker dat ik er zou terugkomen. En hier zijn we nu, voorjaar 2018 en onderweg naar Lac de St. Cassiën. Het water is in het voorjaar een compleet ander water. De waterstand is zo’n 4 meter hoger waardoor alle oevers en bossen deels onderwater staan. Veel nieuwe stekken onder en boven water dus. Waar ik in oktober mijn stoel kon neerzetten, daar kan ik nu mijn rig positioneren! Het voorjaar kan altijd wispelturig zijn, dus dat ik op zo’n ongelofelijke manier zou gaan starten had ik nooit durven dromen!

Op de eerste visdag een Cassiën veertiger vangen..? Het lot was me goed gezind dit jaar!

Zak maar onderuit en zorg voor iets lekkers om te eten en te drinken, want in de komende 45 minuten gaan we flink knallen in dit Mekka voor de karpervisser!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1