Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Keep Searching

Keep Searching – Mark Hofman – Part 1

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 29 MIN

Bij KWO willen we jullie continue NEXT LEVEL artikelen en vooral video’s voorschotelen. Onze Mark trekt dit door in het extreme! Waar hij vorig jaar al 6 weken op pad was om de Cassiën Diaries reeks op te nemen, wilde hij het dit jaar nóg een brutere reeks neerzetten… En reken maar dat dat gelukt is!


Hieronder check je 6 vragen aan Mark over wat we de komende tijd van hem kunnen verwachten op de KWO Community!

Na Cassiën Diaries, waarin je 6 weken op pad was, ben je nu 8 weken op roadtrip gegaan voor KEEP SEARCHING. “Hoe doe je dat in godsnaam” zal 99% van de mensen denken?!

Tja, ik kan hier een kort en een lang antwoord op geven 😉 De kortere versie is:

Zorg ervoor dat je al je werk kunt regelen via je laptop, dat is ook de belangrijkste reden waarom ik 7 jaar geleden mijn ‘vaste baan’ opgezegd heb en ben gaan ondernemen via het internet. Als je dat combineert met een vriendin die het ook prachtig vindt om in het buitenland te zijn (en die de ‘outdoor levensstijl’ ook kan waarderen) dan is het kassa!

Scheurijzer, 4×4, bivvy & office in één 😉

We hebben nog geen kinderen en kunnen daardoor gaan en staan waar we willen. Waarom zou ik dan niet lekker mijn laptop open klappen aan de oevers van Cassiën? 😉 Uiteraard is dat makkelijker gezegd als gedaan en gaat het me niet elk jaar lukken, maar als de mogelijkheden er zijn dan moet je ze gewoon pakken!

Waarom is ‘Keep Searching’ de naam van de nieuwe serie?

Keep Searching is eigenlijk het belangrijkste motto in mijn visserij. Het is een soort lijfspreuk en instelling geworden. Het staat inmiddels op mijn auto en een tattoo zou de volgende stap kunnen zijn… 😛

Met alle ervaring die ik in mijn vissersleven heb opgedaan durf ik wel te zeggen dat locatie en stekken de belangrijkste factoren zijn voor een succesvolle sessie. Vind de karpers, vis in de juiste regio en er kan niet heel veel meer misgaan. Natuurlijk moeten je rigs en je aas in orde zijn, maar het vinden van de karpers is essentieel. Mijn visserij is hier in ieder geval helemaal op ingericht!

Kilometers vreten… #keepsearching

Wat kunnen de KWO Members exact verwachten de komende maanden?

Er gaan in ieder geval een hoop video’s in deze serie verschijnen! Hoeveel dit er exact worden kunnen we nu nog niet zeggen, dit omdat we nog steeds met alle beelden bezig zijn en per keer kijken hoeveel we er nodig hebben voor een aflevering. Als ik moet schatten denk ik dat er wel eens 10 afleveringen van Keep Searching kunnen komen!

We willen deze keer ook meer regelmatig erin houden en het doel is om elke 3 weken een nieuwe video te releasen. Onze Luuk (Zomerhuis) doet de edit en die moet nog wel tijd hebben om af en toe zelf ook een hengeltje uit te gooien. We zijn geen slavendrijvers… toch Luuk?! 😛

Naast editen mag onze Luuk ook af en toe wel een hengeltje uitgooien… 😉

Kun je al wat loslaten over het type wateren wat je bevist hebt?

2017 voelde voor mij als een jaar van ‘investeren’. Hiermee bedoel ik dat ik veel rond gereden hebt en veel tijd heb gestoken in het onderzoeken van wateren en informatie die ik kreeg. 2018 zou het jaar worden dat ik op deze wateren terug wilde komen om mijn slag te slaan. Uiteraard liep dit in de praktijk weer compleet anders… Maar om een klein tipje van de sluier op te lichten: uiteraard vroeg ook Cassiën om een revange! En het bizarre was, binnen een uur na aankomst wist ik al 2 vissen te strikken. Ook landde ik mijn grootste Cassiën karper tot nu toe!

Uiteraard kon ik Cassiën niet links laten liggen…

En qua vangsten… hoe is het gelopen?

Haha, die vraag zag ik natuurlijk al aankomen… Ik wil nu nog niet alles verklappen, maar dit jaar is veruit mijn beste visjaar OOIT. En dan moet het echte najaar nog beginnen 😉 Het is echt bizar wat ik gevangen heb dit voorjaar, zowel qua aantallen als qua grote vissen. Dit had ik nooit durven dromen, mijn vismaten zeggen weleens dat ik een gouden pik heb… Nou die heb ik in 2018 zeker! Met inmiddels meer dan 250 vissen dit jaar is het nu al een gouden seizoen!

Het was regelmatig erg hectisch!

Wat kunnen de mensen zometeen in het eerste deel verwachten?

Het eerste deel is eigenlijk een soort bonus aflevering, deze sessie was namelijk nog vóór mijn 8-weekse trip. Ik had een target voor ogen en toen ik zag dat het zonnetje goed zijn best deed kon ik mijn visdrang niet weerstaan. Ik zat eigenlijk nog midden in een verhuizing, maar ik moest en zou richting het Zuiden gaan. Het voelde alsof het ging gebeuren! Of het gebeurd is moeten jullie zo maar zien, maar het is in ieder geval een sessie die ik niet snel zal vergeten #krasopmijnziel

Zie hieronder alvast de trailer van KEEP SEARCHING en check daaronder deel 1 van deze serie. Veel kijkplezier!

Bekijk nu hieronder Deel 1 van KEEP SEARCHING!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1