Extra voordelig inslaan voor het voorjaar met deze DEALS van Team Outdoors!

Het voorjaar is gelukkig weer in aantocht en daarom is het tijd om je uitrusting weer op orde te brengen! Bij Team Outdoors scoor je daarom de nieuwste items met een dikke voorjaarskorting.


Team Outdoors aan het woord: De actie is inmiddels begonnen en dus scoor jij flinke korting op veel nieuwe items! Hieronder hebben we een aantal deals voor je op een rijtje gezet, maar bekijk je liever meteen alle aanbiedingen? Ga dan naar onze website!

Gratis innercapsule bij je Solar Undercover 2 Man

Vol met features en functionaliteit, biedt deze ruime 3 Rib bivvy ontzettend veel waar voor het geld. Voorzien van een zeer groot mesh raam aan de voor- en achterzijde voor optimale luchtdoorstroom bij warm weer, wat uiteraard dicht kan bij slecht weer. Oog voor detail zorgt voor kleine maar handige features, zoals enkele opbergvakjes en een rits aan de achterzijde voor een stroomkabel. De bundel scoor je nu voor slechts €389,00 i.p.v. €715,99, dat is maar liefst 46% korting!

De Lowrance Cashback actie

Vanaf 1 februari 2023 start Lowrance met een cashback actie op diverse onderdelen van het Ultimate Fishing System bij aankoop van een HDS Live en Pro toestel. Hiermee kan je tot maar liefst €800,- terug claimen bij Lowrance. Lees hier meer over de Cashback actie

Voordeel dat oploopt tot 800 (!) euro, neem snel een kijkje.

De luggage voor aan de waterkant

We slepen toch maar wat af met al onze spullen naar de waterkant. Bij Team Outdoors hebben we diverse luggage items die jouw producten beschermen tegen beschadigingen. Denk hierbij aan onze bestsellers zoals De Korda Compac Goo Bag, Korda Compac Rod Holdall en de Korda Compac Carryall! De items van Korda zijn gemaakt van een duurzame en waterafstotende stof!

Scoor jouw luggage met korting bij Team Outdoors.

Ben je klaar voor het voorjaar?

Alles om jezelf goed voor te bereiden voor het voorjaar vind je in onze (web)shop! Scoor nieuwe hengels van Shimano en vul je tacklebox aan met de producten van RidgeMonkey! En met het aas van Floki’s Baits vang je bijna altijd een dikke bak ;-).

Check hier alle aanbiedingen!

Team Outdoors


Maak je klaar voor het voorjaar, dus neem zeker een kijkje in de webshop van Team Outdoors.

Bekijk ook