Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Eind goed, al goed! – Ricardo Koster

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Strubbelingen in het voorjaar, een verkapte targetjacht, kou en warmte die tegen elkaar strijden én een trip naar Frankrijk met een goede vriend… Je kan wel zeggen dat Ricardo Koster het druk had de afgelopen maanden. Gelukkig praat dit baasje uit 010 ons bij in zijn nieuwe blog, uiteraard geheel in zijn eigen stijl  😉  Let’s go!


Yo KWO lezers! Het is alweer even geleden dat ik wat van mij heb laten horen, mijn excuus daarvoor! De tijd vliegt he? De laatste keer had ik nog een muts op en koude vingertjes! Maar nu, op dit moment… Zweet ik mijzelf helemaal de peentjes in de woonkamer achter de pc! Er is uiteraard weer een hoop gebeurt. Ik heb flink wat vissen gevangen en soms ook aardig afgezien om mijn ziekelijk verslaafde vissersdrang te stillen. Ik zou zeggen: lees maar lekker mee terwijl ik mijn vingers even blauw ros op het toetsenbord!

Op jacht naar wat targets

Het is begin april als Koning Winter nog wat onenigheid heeft met ‘Koningin Zomer’. Aparte zin he? Dat weet ik echt dondersgoed! Ik bedoel: in de nacht en vroege ochtend is het nog ziek koud, dat bedoel ik. Comprende? Capiche? Het zijn van die ochtenden dat je bij jezelf denkt: “f*ck, waar blijven die opkomende warme zonnestralen?” Het is voor mij persoonlijk altijd een heerlijke tijd en ieder jaar weer een prachtige ervaring. Alles komt tot bloei en tot kleur. De beesten worden allen weer hitsig en actief, prachtig toch! Aydin was de eerste van ons twee die na mijn laatste blog een vis ving. Best een leuk decor zo met die tulpen en typisch voor het voorjaar ook he. Die gele, die helaas veel te snel verwelken naar bruine, zielig hangende bloemetjes…

Een mooie voorjaarsvis voor mijn makker!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1