Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Dit zijn de goede voornemens én de film projecten van het KWO team

Favoriet Favoriet
KWO Redactie

Nu de kerstfestiviteiten en de jaarwisseling achter de rug zijn is het een goed moment om vooruit te blikken op het nieuwe jaar. Wij zitten BOMVOL energie om in 2023 te gaan knallen en super toffe content voor jullie te maken. In dit artikel blikken Mark Hofman, Marco Nap, Wessel van de Velde en Michiel Pilaar kort vooruit op de projecten die zij op gaan pakken én de goede voornemens die zij hebben!

Hét project van Wessel van 2022 was ‘The Big Lake Challenge’ met Peter Berrevoets. Nieuwsgierig of er een vervolg komt? Lees dan snel verder 🙂

Mark Hofman – Wild Rivers & sessies met Pilaar

Mark aan het woord: Wat een jaar was 2022. Het jaar begon voor mij met een surftrip, eens lekker weg zónder hengels. Dat zorgde er mede voor dat ik opgeladen aan het visjaar begon en holy moly, wát een jaar is het geworden! Sommige video’s zijn al gepubliceerd, maar het gros moet nog komen!

Karpers vangen op zulke locaties… een droom!

Ik ben namelijk in de wereld van het riviervissen gedoken! Geen gemakkelijke visserij en het vangen van een grote karper bleek op dit watertype absoluut niet eenvoudig. Maar… wát heb ik genoten! Vanaf eind maart gaan we de ‘Wild Rivers’ video’s lanceren en geloof me: het wordt echt even iets heel speciaals. Bovenaan het artikel kun je de trailer van deze nieuwe serie terugvinden, check daar dus deze kleine sneak peek 😉

Rivierkarpers als deze… daar ging het hart van MH sneller van kloppen!

Met de release van Balkan 3.0 werd afgelopen week nog maar eens duidelijk dat jullie smullen van Pilaar & Hofman films. Door de drukke agenda’s van Michiel en mij was het de afgelopen jaren niet zo eenvoudig om op regelmatige basis met elkaar op pad te gaan. In 2023 gaan we dit beter doen want er staan al 3 trips in de agenda!

Méér Pilaar & Hofman… dat gaan jullie voorgeschoteld krijgen in 2023.

Daarnaast ga ik ook een lang soloproject oppakken, beginnend vanaf maart, maaaaaaar daar kan ik nog niet teveel over vertellen 😉 Mijn goede voornemens zijn verder: nog meer genieten van de natuur (en het avontuur), hard werken aan KWO en wat vaker m’n comfortzone verlaten om echt nieuwe dingen te gaan doen! Kortom; het wordt een heel tof jaar!


Wessel van de Velde – Big Lake Challenge & meer!

Wessel vertelt: Het jaar 2023 staat nog in de luiers, maar achter de schermen wordt er al hard gewerkt en veel gepland!  Vorig jaar was het voor mij relatief nieuw om in de schijnwerpers te staan, maar na de film met Niels van Vooren én de Big Lake Challenge met Peter Berrevoets heb ik smaak goed te pakken om de content-machine op volle toeren te laten draaien!

Wat een sessie was dit, heerlijk!

Dit jaar ga ik wederom op pad onze 2 bovengenoemde vrienden! Samen met Niels ga ik een nieuw avontuur tegemoet in het oosten van Europa, op jacht naar oer-schubs en monster spiegels en met Peter gaan we weer verder met The Big Lake Challenge. We reizen af naar het meest noordelijke puntje van Nederland namelijk: Fryslân!

Ook met Peter gaat Wessel opnieuw op pad, het doel: een XXL karper vangen in Fryslân.

Ook worden er ‘as we speak’ plannen gesmeed voor een 3e aflevering binnen The Big Lake Challenge op een groot water in het Zuidwesten van Nederland met tóch wel 1 van de grootste namen binnen deze visserij, maar daarover later in het jaar meer! Dit is nog maar het begin van de plannen die wij voor jullie hebben en ik kan jullie beloven dat er weer écht genoeg vets op de kalender staat!

Wessel wil z’n eigen visserij ook weer oppakken.

En wat is nou een nieuw jaar zonder voornemens? Mijn voornemens voor dit jaar zijn: tweemaal een 40’er vangen, mijn PB over de 25kg grens tilllen, meer tijd vrijmaken voor m’n privé visserij, vooral in het voor- en najaar op pad gaan en uiteraard hele vette content voor jullie maken!

Op naar veel mooie avonturen!

Voor iedereen: maak er een fantastisch nieuw jaar van en vang ze! xxx Wessel


Marco Nap – Adventures Unlocked & … USA?!

Nappie aan het woord: Al eerste hoop ik dat jullie geweldige kerstdagen en een toffe (veilige) jaarwisseling achter de rug hebben. 2022 was een geweldig jaar met vele hoogtepunten, zowel privé als in mijn werk en dus m’n visserij. Ik kocht een huis met de liefde van mijn leven en kwam op schitterende plekken in zowel Nederland als Frankrijk om mijn lijnen nat te maken.

Een iconische foto uit Barrage Beukers deel 1…

Wat ik afgelopen jaar vooral leerde was dat het karpervissen voor mij vooral heel waardevol is als ik dit kan beleven met vrienden. Ik heb dan ook zeer genoten van de trips met Mark de Zwart, Robinhoooo en Messi. Ik kan niet wachten om ook in 2023 weer met deze makkers op jacht te gaan naar karpers in alle uithoeken van de wereld.

Oefff, in zo’n omgeving jacht maken op XXL karpers… Mooier wordt het niet!

Ik zeg bewust WERELD want er liggen plannen om dit jaar aan de andere kant van de aardkloot op iconische karpers te gaan vissen. De komende weken gaan we de agenda’s erbij pakken om te kijken of we dit ook daadwerkelijk kunnen realiseren.

Ook voor YouTube zal ik weer diverse video’s gaan opnemen. #ZININ

Misschien weten jullie wel dat één van mijn taken binnen KWO de member marketing is. In 2023 bestaat KWO 25 jaar en één van to do’s is om de aller- aller- allergrootste giveaway OOIT op te tuigen. Daar ga ik me dus volgas voor inzetten samen met de boys op kantoor. Het wordt een fantastisch jaar!


Michiel Pilaar – Duitse Bakken

Michiel vertelt: Momenteel loopt de serie Belgische Bakken nog (er zitten nog 3 afleveringen in de pijplijn) maar het volgende vlammetje is al ontstoken: karpers vangen in Duitsland. Het is me nog maar 1 keer gelukt en daar moet maar eens verandering in komen. Vooral ná de zomervakantie wil ik mezelf toeleggen op de visserij bij de Oosterburen.

Tot op heden heeft MP nog maar één Duitse karper weten te strikken…

In de aanloop naar de zomervakantie heb ik al flink wat toffe filmtrips staan. Zo ga ik nog één keer met René ‘maaaaaien’ Treffers op pad, staan er sessies met Thiels en Ossie in de agenda, ga ik vissen met Jens en Vinz in Frankrijk en zal ik flink wat trips maken met onze eigen MH! De eerste staat gepland voor maart, naar het mysterieuze Marokko!

In 2016 was ik al eens in Marokko. Can’t wait to go back!

Daarnaast willen we ook weer flink gaan investering in leerzame video’s. Thijs Last is momenteel z’n huis aan het verbouwen, maar zodra hij daarmee klaar is gaat deze #legend ook weer op pad met onze Wessel. In juli ga ik met Thijs een XXL onderwaterfilm maken, daar kijk ik ook enorm naar uit. Verder kun je dus ook weer regelmatig How To’s en interviews verwachten op de KWO Community.

Onderwater met Thijs Last… we gaan het weer proberen in 2023!

Ik moet wel zeggen dat ik ook een goed voornemen heb. Eentje die niet al te best strookt met al bovenstaande plannen… Namelijk; wat meer thuis zijn en écht tijd te maken voor de kids. Vanaf begin september tot aan de kerst was ik iedere week 2 of 3 nachten van huis en kon daardoor maar 1 keertje bij de voetbaltraining van Jens zijn. Toen hij afgelopen kerstvakantie vroeg “waarom was je er nooit bij de voetbal?” dacht ik wel “in 2023 ga ik weer maximaal content maken, maar wél in een betere balans met het thuisfront.”

Meer met de kinderen naar het water: ook dat is een goed voornemen van MP.

Meer bekende (en onbekende) namen…

Hopelijk hebben jullie er net zoveel zin in als onze vaste kern. En don’t worry, uiteraard zullen nog vele tientallen andere content creators hun opwachting maken op KWO. Van Mike Thille tot Joachim Stelma tot onbekendere namen: we willen jullie in 2023 een zo divers als mogelijk aanbod aan films en video’s voorschotelen!

Uiteraard kun je deze mannen ook weer verwachten op KWO 😉

Stay tuned!

Team KWO

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1