ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De Raven demo dagen zijn weer terug: pak de agenda erbij!

GRATIS toegang, specialisten van verschillende merken, gave winacties en een fanatiek (vissers)team dat de hele dag voor je klaarstaat, dan hebben we het inderdaad over de Raven demo dagen! Probeer materialen uit, vraag om advies en scoor ook een aantal mooie deals. Hieronder lees je precies wat je kunt verwachten.


Team Raven aan het woord: Na bijna drie jaar niks meer te hebben georganiseerd in onze winkels was het wel weer eens tijd om wat leuks te organiseren. Daarom organiseren we op verschillende datums de Raven demo dagen. Iedere winkel heeft een aparte demo dag op verschillende datum, maar wat kun je precies verwachten? Winacties, live demo’s, wereldkampioenen en nog veel meer! Lees hieronder snel voor meer informatie per winkel.

Kom lang op één van de drie demo dagen!

14 mei in Steenwijk

De eerste demo dag vindt plaatst in Steenwijk, namelijk zaterdag 14 mei van 09:00 tot 17:00. Deze dag staat meerdere specialisten van verschillende merken voor je klaar om jou van advies te voorzien op alle gebieden van de hengelsport, dus ook de karpervisserij! Zo staan namens Martin SB Jasper Smit en Wesley Schra in de winkel klaar met een aantal mooie combi-deals. Verder zijn de mannen van Navionics aanwezig die je alles kunnen vertellen over dieptemeters en waterkaarten. En wil je nou meer weten over de goede molens, hengels of ben je op zoek naar een goede lijn, dan kan Andre (namens Daiwa) je hier perfect in adviseren.

Zet deze datum snel in de agenda.

26 mei in Lelystad

Demo dag nummer twee is in Lelystad op donderdag 26 mei van 10:00 tot 21:00, zo kun je na het werk ook nog even langswippen in de winkel! Voor alle (karper)vragen kun je deze dag terecht bij David de Vos, een fanatieke boot- en karpervisser uit het team van Faith. Wellicht ken je hem wel van de video met Michiel Pilaar waar ze vanaf een boot gaan vissen.

In Lelystad staat David de Vos klaar voor al jullie karpervragen.

Daarnaast zijn de mannen van Navionics ook weer aanwezig, heeft Martin SB mooie aasdeals voor je klaarstaan, laat Andre van Daiwa je de nieuwste snufjes zien op gebied van hengels & molens en staat het team van Raven de hele dag voor je klaar!

27 mei in Rijen

Last but not least, de demo dag in Rijen op vrijdag 27 mei van 09:00 tot 21:00. Om te beginnen is Michiel Pilaar vanaf 13:00 aanwezig in de winkel. Je kan hem van alles vragen en vergeet ook zeker niet om even op de foto te gaan! Verder vind je deze dag de mannen van MTC Baits, een nieuw aasmerk in de winkel. Benieuwd wat deze boilies zo uniek maakt, kom dan naar de winkel! Uiteraard hebben ze ook een speciale aanbieding voor jullie.

Een meet and greet met Michiel Pilaar!

Wil je meer weten over hengels, ga dan langs bij Mike van Century Rods en probeer diverse karperhengels uit! Tot slot hebben we ook een mooie actie van Faith carp Tackle. Zo krijg je bij aankoop van €50,- aan Faith producten een GRATIS Faith Cap t.w.v. €15,-.

Zien we jou ook op één van deze datums?

Team Raven


Klik hier voor nog meer informatie over de Raven demo dagen en houd de Facebookpagina in de gaten om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes!

Bekijk ook