ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

De ‘kickstart’ van het voorjaar – Kevin Diederen & Ben van Boekel

De mannen van Korda zeggen de winter vaarwel en maken zich op voor het voorjaar. Nog één keer gingen Kevin Diederen & Ben van Boeken naar het Franse land om de laatste “winterkarpers” te vangen, met succes! Er werden meerdere mooie, maar ook dikke vissen gevangen! Je ziet het allemaal in de onderstaande video.


Team Korda aan het woord: Wat zou voor jou de beste afsluiting van de wintermaanden zijn? Wellicht een trip naar het buitenland waarbij de eerste lenteachtige zonnestralen hun werk doen? Eind februari vertrokken Ben van Boekel en Kevin Diederen met dat idee naar Frankrijk. Vergezeld van een cameraman hadden ze de mogelijkheid om op een van de exclusieve wateren van Kingfish Playground hun lijnen nat te maken. En daarbij hoopte ze natuurlijk kennis te mogen maken met één van de grote vissen die in het idyllische water hun rondjes zwemmen.

Er was in ieder geval genoeg actie voor de actie…
… en opeens lag daar ook een ‘parel’ in het net!

In de onderstaande video geven de vissers het startschot voor een nieuw seizoen vol visavonturen, nieuwe video’s en een hoop plezier. Aan plezier was er absoluut geen gebrek tijdens de op ‘Commons Lake’ gefilmde sessie. Gecombineerd met een hoop praktische informatie en werkelijk prachtige, grote vissen is het dan ook een film om naar uit te kijken. Een mooier duwtje in de rug voor de voorjaarsvisserij kunnen wij in ieder geval niet wensen.

Video: Team Korda in actie

Hopelijk heb je genoten van de video en ben je klaar voor het voorjaar!

Team Korda


Bekijk deze en nog veel meer video’s op het YouTube kanaal van Korda Benelux Karpervissen TV.

Bekijk ook