ELKE WEEK NIEUWE VIDEO'S. WORD NU OOK KWO MEMBER

Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

Meer Bulters & Nap

Bulters & Nappie op Roadtrip #1 – No Risk, No Story

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 44 MIN
Kanalen: Frankrijk, Video

Yesss, KWO-ers, zijn jullie klaar voor een nieuw avontuur van onze strijders Robin Bulters en Marco Nap? Eind oktober trokken ze samen naar het Franse land om de allermooiste karperreis uit hun leven te maken. Vriendschap, teleurstelling, natuurschoon, prachtige karpers en een bijna dood ervaring… Jullie gaan het allemaal zien in deze serie van drie delen!

De stekken waar Bulters & Nappie terecht kwamen waren adembenemend mooi!

Rivierkarpers van de Ardèche

De eerste halte van deze XXL rondreis betrof bekende visgronden. De op dat moment snelstromende rivier de Ardèche werd al eens door Marco bezocht tijdens een sessie met de kajak. Robin werd tijdens het editen verliefd op de natuur én de visserij dus deze rivier mocht niet ontbreken tijdens dit avontuur van afgelopen oktober.

Een vangst voor RB met een hoge emotionele waarde: wát een omgeving om een karper te strikken.

Het doel van dit eerste gedeelte van de trip was eenvoudig: het vangen van een karper op een mythische plek, namelijk de Pont d’Arc. Dit is een rotsformatie waar de Ardèche dwars doorheen stroomt. Daarnaast werden andere rivierstekken met een bezoekje vereerd en op één plek hadden de boys zowaar een bijna-dood-ervaring…

Twee mannen op een missie!
Stekken aanvoeren en afromen; daar leent een rivier zich uitstekend voor omdat je meestal vrij dicht onder de kant vist.

Nieuwsgierig geworden? Check dan de eerste video van Bulters & Nappie op Roadtrip bovenaan deze update. Heel veel kijkplezier gewenst!

Coming up…

De visserij op de Ardèche was GOUD, maar de mooiste locatie van de trip gaan jullie zien in de tweede aflevering van deze serie. Op eerste kerstdag droppen we de video waarin Robin en Marco misschien wel het fraaiste én meest uitdagende water in de Alpen bezoeken… #staytuned

Te bruut voor woorden!

Wil je op de hoogte blijven van de avonturen van Nappie en Bulters? Volg Robin op Instagram en volg daar ook het account van Marco. Overigens hebben deze mannen een flink aantal video’s samen gemaakt. Op hun seriepagina kun je inmiddels 10 afleveringen terugvinden!

KWO Redactie

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €7,95 per maand of €64,95,- per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1