Bekijk hier de PLATTEGROND van Carp den Bosch!

Drie GROTE hallen gevuld met meer dan 140 (!) standhouders. Kom 20, 21 en/ of 22 januari langs in de Brabanthallen in Den Bosch om langs te gaan bij jouw favoriete merk! Benieuwd waar je iedereen kunt vinden? Bekijk dan snel de plattegrond hieronder!


Organisatie van Carp den Bosch: Wil jij de hele beursvloer van de Brabanthallen leren kennen als je broekzak? Bekijk dan nu de onderstaande plattegrond en ontdek tussen de 141 stands waar jouw favoriete merken te vinden zijn. In de Brabanthallen (maar liefst 24.000 m²) tref je tijdens Carp Den Bosch niets anders aan dan alles over karpervissen. Carp Den Bosch is de grootste karperbeurs van Europa, dus dat wil je niet missen!

Maak kans op een GRATIS visvakantie bij The Carp Specialist

Koop je een e-ticket, dan maak je automatisch kans op één van de drie bestemmingen! Met een e-ticket voor vrijdag maak je automatisch kans op een week vissen in Les Etangs de Saint Jeanvrin in Frankrijk. Voor bezoekers met een e-ticket voor zaterdag 21 januari is er kans op een geweldige week vissen voor twee in het 12 hectare groot Etang la Chateline in Frankrijk. En tot slot maak je met een e-ticket voor zondag 22 januari kans op een geweldige week vissen op Carpfarm Lake, waar de topvis meer dan 70 pond weegt! De prijzen worden aan het einde van iedere beursdag uitgereikt op de stand van The Carp Specialist in hal 3.

Plattegrond
Win een karpervisvakantie voor 2 vissers en 2 niet-vissers Etang la Chateline in Frankrijk

Kom langs op de stand van KWO en WIN 50KG boilies

Op de stand van KWO vind je het volledige boilie assortiment van de KWO Specials inclusief een gloednieuwe zoete boilie, de Scopex Special, die als primeur op Carp Den Bosch wordt gelanceerd! Kom ruiken, proeven, proberen en laat je informeren door ons team van doorgewinterde karpervissers die je alles kunnen vertellen over het assortiment en hoe je het maximale uit je visserij kunt halen. Om de introductie van de nieuwe smaak te vieren organiseren we bovendien een méga vette winactie waarbij je maar liefst 50 KG aan boilies kunt winnen ter waarde van ruim €450,-!

Plattegrond
Bekijk het kleding- en KWO Specials assortiment op Carp den Bosch!

Win een schilderij van Kunstschilder Remko

Tijdens alle drie de beursdagen maak je kans op het winnen van de nieuwste ingelijste karper afbeelding. Wil jij weten hoe je kans kunt maken op zo’n prachtig karperschilderij? Kom langs de stand van de Kunstschilder en bekijk de voorwaarden. Kunstschilder Remko is al meer dan 25 jaar een bekend gezicht op de karperbeurs. Remko toont zijn nieuwste karper schilderijen op Carp Den Bosch 2023. Deze editie van Carp is extra speciaal voor Remko want hij is een geboren Bosschenaar.

Plattegrond
Neem zeker een kijkje bij Remko op de stand!

Zien we jou 20, 21 of 22 januari?

Carp den Bosch


Meer informatie over Europa’s grootste karperbeurs vind je op de website van Carp Den Bosch. Vergeet ook niet om het Instagram account en de Facebookpagina te volgen om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.

Bekijk ook