Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

60 bizarre uren uit het leven van Mark Pansar

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Artikelen, Benelux

Als er iemand is waar wij veel respect voor hebben, dan is het wel voor de Belgische topvisser Mark Pansar. Jaar na jaar weet hij de grootste karpers van de Benelux over zijn netkoord te trekken. Een goed plan + de juiste wateren + extreem veel doorzettingsvermogen zijn de ingrediënten voor Pansar z’n successen.

Mark Pansar: een familiemens, leraar en één van de meest gedreven vissers uit de Benelux.

In dit artikel neemt Mark jullie mee naar een roadtrip waarin hij zijn absolute droomkarper weet te strikken, een BAK van meer dan 70 pond (en dat gewoon in België). Nieuwsgierig? Lees dan snel verder!


Op jacht naar Vlaamse monsterkarpers

Mark Pansar aan het woord: Het is 3 november als ik in de pen kruip aan een zwembad op Gran Canaria. Onder een stralende zon verzink ik in mijn gedachte, terugdenkend aan afgelopen weekend. Een tijd waarin ik amper sliep, bol stond van de adrenaline en vriendschap de plak zwaaide. Na weken nadenken, over waar we onze herfstvakantie zullen doorbrengen, wordt eindelijk de knoop doorgehakt. Het wordt een weekje vertoeven op Gran Canaria! Er even tussenuit, want de laatste maanden waren enorm “stressie” door projecten. Bijgevolg is een weekje ontstressen en die is meer dan welkom!

In gedachte zat Mark al even in de zon op Gran Canaria 😉

Alvorens we afzakten naar de Canarische eilanden wilde ik graag een mini roadtrip van 60 uur doen van vrijdagochtend tot zondagavond. Ik kreeg haar zege en mijn roadtrip begon al snel in gedachten vorm te krijgen. Grote lijnen werden immers gesmeed met betrekking tot voorvoeren, de keuze van wateren, meteorologische omstandigheden en verwachtingen werden in acht genomen.

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1