Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

6 kijktips voor het najaar – Entertainment & bijleren!

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Kanalen: Video

Het najaar is voor veel vissers dé favoriete periode van het jaar. Wind en regen zorgen voor veel zuurstof in het afkoelende water en de karpers azen gretig op de door ons gevoerde boilies en partikels. Hier op het KWO kantoor zijn veel boys regelmatig op vistrip om weer toffe, nieuwe content voor jullie te maken.

In zowel binnen- als buitenland wordt er flink gevist door de KWO boys.

Naast kersverse content hebben we op de Community ook een groot archief bomvol video’s en artikelen. Inmiddels kunnen KWO Members zo’n 1.000 updates lezen en vooral kijken! Nieuwsgierig naar content over het najaar? Klik dan hier! Om het jullie makkelijk te maken hebben we 6 toffe producties met een najaarssfeertje voor jullie op een rij gezet. Zowel leerzaam als vermakelijk. Let’s go!


1. Meer vangen dankzij de How To Week

7 dagen op rij een leerzame video. Dat is het eenvoudige concept van de How To Week die we afgelopen herfst hebben gepubliceerd. Bekijk alle video’s op de serie pagina en check hieronder een video van Thijs Last die uitleg geeft over zijn aanpak in het najaar.


2. De 3 Landen Tour – Pilaar & Hofman

Eén van de meest bekeken videoseries met een najaarstintje is de Pilaar & Hofman serie waarin de mannen achtereenvolgens Duitsland, Kroatië en Slovenië bezoeken. In ieder land worden er toffe wateren bezocht!

Op de buitenlandse reizen van Mark en Michiel komen ze iedere keer weer unieke mensen tegen.

In de serie De 3 Landen Tour krijg je dan ook een tof kijkje in de najaarsvisserij van P&H en uiteraard ontbreken spraakmakende vangsten niet! Bekijk hieronder het eerste deel, de Duitse sessie:


3. Undercover in France – Mark Hofman & Martin Post

Een video die tienduizenden keer is bekeken is de movie waarin Martin Post en Mark Hofman samen naar een groot Frans water reizen. Het is KEIHARD werken en de vissen laten zich niet eenvoudig vangen.

De serie Undercover in France is het bekijken meer dan waard.

Na flink wat puzzelen en stekken aanvoeren (en afromen) is het echter raak en vangen beide mannen een aantal fantastische karpers (tot ruim 30kg)! Zak onderuit en geniet van deze heerlijke herfstfilm.


4. On The Move met Mike Thille

Jaaaa, uiteraard mag Mike Thille niet ontbreken in deze lijst met movies die je gezien moet hebben. In het late najaar van 2019 trok hij samen met vismaat Jordy de Franse Alpen in. Met de Mont Blanc op de achtergrond werd er hardcore gevist en dat leverde een prachtige, avontuurlijke film op!

Een brute volschub uit OTM 11.

Overigens zijn er 14 video’s in de On The Move serie. Bekijk ze allemaal, klik hierrr! Check hieronder aflevering 11:


5. Targets van Thiels – The Black Mirror

In de videoserie Targets van Thiels gaan we op pad met de Belgische topvisser Ian Thiels. Door de jaren heen wist hij een bizar aantal fraaie vissen te strikken, allemaal in de Benelux. Toen hij de Nederlandse topvis The Black Mirror ving op ruim 37kg was KWO erbij en het bizarre verslag kun je hieronder bekijken!


6. Pilaar & Ossie On Tour – Najaar in Frankrijk

Eén van de best bekeken videoseries is Pilaar & Ossie On Tour. Inmiddels staan er 13 video’s klaar op KWO en hieronder droppen we de visreis uit het najaar van 2020. Michiel en Remy visten eerst in Zwitserland om vervolgens door te reizen naar Frankrijk.

Het avontuur van Ossie en Michiel was een van de best bekeken video’s van 2020.

We kunnen alvast verklappen dat het doel was om in beide landen een veertiger te vangen. Of dat is gelukt kun je hieronder terugzien!


Veel succes dit najaar!

Dit waren 6 films en series met een hoge dosis najaarsvisserij. Laat jezelf inspireren en zorg dat je er zelf nog even lekker op uit gaat de komende tijd. Houd ook zeker je ogen gericht op de KWO Community want er komt veel moois aan!

In het najaar zijn de vissen op topgewicht. Daar profiteerde Laura Marijn vorige week van op Lac du Der!

Stay tuned!

Team KWO

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1