Welkom, je kunt deze update nu maar voor een klein deel bekijken. Dit is een exclusieve update voor KWO Members.
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates? Klik dan hier om je aan te melden.

Exclusieve KWO Member update
Wil je toegang tot deze en 1000+ andere exclusieve updates?

Klik dan hier om je aan te melden.

5 tips om succesvoller te zijn in de herfst – Bart van Bezouw

Favoriet Favoriet
KWO Redactie
Duur video: 5 MIN

De herfst is een fantastische periode om te gaan karpervissen. De karpers zijn op hun mooist én zitten op topgewicht waardoor de kans op een groot exemplaar toeneemt. Wil jij weten hoe je het maximale uit jouw najaarsvisserij kunt halen? Lees dan deze vijf tips van Bart van Bezouw!

Niet alleen de vissen, maar ook de natuur is op haar mooiste in het najaar!

Bart aan het woord: De zomer ligt inmiddels achter ons en als je het aan mij vraagt vind ik dat helemaal niet erg. De zomer is een periode waar goed vis te vangen is alleen ook een periode met vaak grote drukte, ook van niet vissers. Korte nachten, veel muggen en spaarzame aasperiodes. Afgelopen zomer viste ik met Collin Velthuis een sessie op een diepe zandafgraving. Collin achter de camera en ik achter de hengels.

Door goed te kijken en te verkassen wisten we uiteindelijk mooie successen te boeken

Door goed te kijken en te verkassen wisten we uiteindelijk mooie successen te boeken voordat de zomerdrukte aan de recreatieplas weer op gang kwam. De film van deze sessie vinden jullie bovenaan de update.

Met de onderstaande tips ga jij vast en zeker een succesvol najaar tegemoet!

Afijn, laten we nu gaan kijken na najaarstips. Immers bij de eerste najaarswinden stijgt bij mij het enthousiasme om fanatiek te gaan vissen. Er is energie in de lucht, de vis begint zich vol te vreten en de omgeving kleurt in prachtige herfsttinten. In vele najaren vissen heb ik gemerkt dat een aantal zaken keer op keer zorgen voor succes en deze tips deel ik graag met jullie zodat ook jullie hopelijk een prachtig najaar tegemoet gaan!

Wil je deze update bekijken?

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Word dan ook KWO Member voor slechts €9,99 per maand of €79,99 per jaar.

Krijg direct toegang tot de beste karper video’s, films, artikelen & kortingen.7.000 andere karpervissers gingen je al voor!

Lees hier alles over het KWO Membership of meld je hieronder direct aan.

Trending

Bekijk ook

1